Oktoberfest – Lidt af München i New York

Oktoberfest i New York

Med tanke på hvor mange Biergartens man finder i New York, så er det ikke nogen store overraskelse at Oktoberfest også er ret stort derovre. Det er jo godt nyt for tyskere med hjemve, samt for alle os andre, som bare godt kan lide øl, Bratwurst og mænd i Lederhosen.

Der er Oktoberfest flere forskellige steder i byen, men Trine og jeg besluttede os for at tage til den nede ved Watermark, Pier 15. Med en placering lige ved vandet, og en glimrende udsigt til Brooklyn Bridge tænkte vi, at det måtte være det perfekte sted at opleve Oktoberfest for første gang i New York. Det blæste lidt den aften, men vores Knackwurst var nice, og vores øl var den originale fra Hofbräuhaus München, som Hanna og jeg besøgte, da vi var i München tidligere i år.

Jeg har dog aldrig været til Oktoberfest i München, men opdateringerne fra mine venner dernede vidner om en folkefest af dimensioner, så næste år tror jeg, at jeg skal forbi. Indtil da må jeg nøjes med New York versionen, som jeg synes er lykkedes rigtig godt med at bringe lidt af Bayern til The Big Apple.

2017 er der Oktoberfest ved Pier 15 hver weekend fra 15. September til 8. Oktober. Det er gratis at komme ind, men man kan reservere billetter online, så man er sikker på at få plads. Ved indgangen kan man købe kuponer som man senere anvender til mad og drikke.


Oktoberfest, Watermark, Pier 15, 78 South Street, New York

 > Læs mere om Oktoberfest NYC

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop