Oktoberfest – Lidt af München i New York

Oktoberfest i New York

Med tanke på hvor mange Biergartens man finder i New York, så er det ikke nogen store overraskelse at Oktoberfest også er ret stort derovre. Det er jo godt nyt for tyskere med hjemve, samt for alle os andre, som bare godt kan lide øl, Bratwurst og mænd i Lederhosen.

Der er Oktoberfest flere forskellige steder i byen, men Trine og jeg besluttede os for at tage til den nede ved Watermark, Pier 15. Med en placering lige ved vandet, og en glimrende udsigt til Brooklyn Bridge tænkte vi, at det måtte være det perfekte sted at opleve Oktoberfest for første gang i New York. Det blæste lidt den aften, men vores Knackwurst var nice, og vores øl var den originale fra Hofbräuhaus München, som Hanna og jeg besøgte, da vi var i München tidligere i år.

Jeg har dog aldrig været til Oktoberfest i München, men opdateringerne fra mine venner dernede vidner om en folkefest af dimensioner, så næste år tror jeg, at jeg skal forbi. Indtil da må jeg nøjes med New York versionen, som jeg synes er lykkedes rigtig godt med at bringe lidt af Bayern til The Big Apple.

2017 er der Oktoberfest ved Pier 15 hver weekend fra 15. September til 8. Oktober. Det er gratis at komme ind, men man kan reservere billetter online, så man er sikker på at få plads. Ved indgangen kan man købe kuponer som man senere anvender til mad og drikke.


Oktoberfest, Watermark, Pier 15, 78 South Street, New York

 > Læs mere om Oktoberfest NYC

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje