En tidlig morgen i New York

Morgen i New York

Jeg havde fået byttet lidt rundt på datoerne, så om bord på flyet til New York opdagede jeg, at jeg ikke havde noget hotel til første nat i byen. Vi landede først sent om aftenen, og jeg ville ikke være fremme på Manhattan før omkring kl. 2 om natten. Jeg var derfor ikke ude efter noget fancy, bare et sted at tilbringe natten.

Jeg købte et datasimkort til min mobil i lufthavnen og gik online for at se, hvad der var tilgængeligt på hotelfronten. Jeg besluttede mig for et enkeltværelse/delt badeværelse på et hostel på Lower East Side, som virkede ok.

Det blev dog ikke til så meget søvn, for der var ret meget støj, og et lettere skummelt klientel hang ud i lobbyen. På et tidspunkt blev der højlydt diskuteret en handel med hash, hvor en af personerne tydeligvis var utilfreds med prisen. Jeg fandt senere ud af, at det var nogle af bygningens faste beboere, så jeg var glad for, at jeg kun skulle være der en enkelt nat.

Kl. 5:30 stod jeg op og besluttede mig for at gå en tur. At iagttage New York vågne til en ny dag er en fascinerende oplevelse. Gaderne går fra at være tomme til at fyldes med biler, og de sløve nattelyde erstattes langsomt med dagtimernes travle storbysus. Børn skal i skole og folk skal på arbejde, men jeg går bare rundt med mit kamera og føler mig helt ekstatisk over endnu engang at være tilbage i min yndlingsby. God morgen New York!

Min New York Blog

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop