En tidlig morgen i New York

Morgen i New York

Jeg havde fået byttet lidt rundt på datoerne, så om bord på flyet til New York opdagede jeg, at jeg ikke havde noget hotel til første nat i byen. Vi landede først sent om aftenen, og jeg ville ikke være fremme på Manhattan før omkring kl. 2 om natten. Jeg var derfor ikke ude efter noget fancy, bare et sted at tilbringe natten.

Jeg købte et datasimkort til min mobil i lufthavnen og gik online for at se, hvad der var tilgængeligt på hotelfronten. Jeg besluttede mig for et enkeltværelse/delt badeværelse på et hostel på Lower East Side, som virkede ok.

Det blev dog ikke til så meget søvn, for der var ret meget støj, og et lettere skummelt klientel hang ud i lobbyen. På et tidspunkt blev der højlydt diskuteret en handel med hash, hvor en af personerne tydeligvis var utilfreds med prisen. Jeg fandt senere ud af, at det var nogle af bygningens faste beboere, så jeg var glad for, at jeg kun skulle være der en enkelt nat.

Kl. 5:30 stod jeg op og besluttede mig for at gå en tur. At iagttage New York vågne til en ny dag er en fascinerende oplevelse. Gaderne går fra at være tomme til at fyldes med biler, og de sløve nattelyde erstattes langsomt med dagtimernes travle storbysus. Børn skal i skole og folk skal på arbejde, men jeg går bare rundt med mit kamera og føler mig helt ekstatisk over endnu engang at være tilbage i min yndlingsby. God morgen New York!

Min New York Blog

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>