Mad & Opskrifter, Rejser, Livsstil og mest om New York
De store græskar man bruger til Halloween-udskæringer er svære at anvende i madlavning. I modsætning til Hokkaido-græskar og andre mindre græskartyper, som har frugtkød der er sødt og fast i …
De store græskar man bruger til Halloween-udskæringer er svære at anvende i madlavning. I modsætning til Hokkaido-græskar og andre mindre græskartyper, som har frugtkød der er sødt og fast i …
Steve og jeg gik all in på Halloween-stemningen, så ud over at finde det helt rigtige græskar, skulle der selvfølgelig også skæres et klassisk græskarhoved. Det var lidt af et …
Det var en af Steves venner, der anbefalede, at vi tog ud til Lands End, og det viste sig at være et rigtig godt tip. Lands End ligger helt ude …
De store græskar man bruger til Halloween-udskæringer er svære at anvende i madlavning. I modsætning til Hokkaido-græskar og andre mindre græskartyper, som har frugtkød der er sødt og fast i …
Steve og jeg gik all in på Halloween-stemningen, så ud over at finde det helt rigtige græskar, skulle der selvfølgelig også skæres et klassisk græskarhoved. Det var lidt af et …
I stedet for bare at tage den nemme løsning og købe et græskar i Whole Foods, besluttede Steve og jeg os for at gøre lidt mere ud af græskarshoppingen, så …
Det var en af Steves venner, der anbefalede, at vi tog ud til Lands End, og det viste sig at være et rigtig godt tip. Lands End ligger helt ude …
En af dagene havde Linda købt en pose friske lotusfrø på markedet. Hun viste, hvordan man kniber den yderste, lidt gummiagtige skal af, så den faste kerne kommer frem. Inde …
Når sneen begynder at falde over Alperne, og kulden for alvor sætter ind, er der næppe noget mere schweizisk end at samles omkring en dampende gryde fondue. Det er en …
På en af vores madeventyr i Chinatown kom vi forbi Hay Hay Roasted. Det så virkelig lækkert ud, så selvom vi egentlig allerede var mætte gik vi indenfor. I vinduet …
I sidste måned var vi til bryllup i San Rafael, som er en lille hyggelig by, ca. 30 min. nord for San Francisco. I San Rafael boede vi på AC …
Da April besøgte mig i Norge havde hun en lille gave med, en BeeHoomi Steam Eye Mask. Hun fortalte, at hun altid bruger dem, når hun rejser, fordi de hjælper …
Af de forskellige wineries vi besøgte i Sonoma, var Gundlach Bundschu uden tvivl min favorit. Vingården blev grundlagt i 1858 af den tyske immigrant Jacob Gundlach og har siden været …
Miyeok Guk (미역국) er en traditionel koreansk suppe lavet med spiselig tang. Suppen er mild og nærende, og bliver ofte serveret til kvinder der lige har født, da suppen efter …
Inden vores fly til San Francisco delte Steve og jeg en sandwich fra Geno’s Steaks som er en kendt cheesesteak restaurant i Philadelphia. De fleste kommer nok for cheesesteak, og …
En god grilled cheese sandwich er comfort food i sin reneste form og fungerer både alene og som tilbehør til fx. tomatsuppe. Jeg plejer at lave grilled cheese sandwich med …
Frozen custard er en amerikansk klassiker, som minder om almindelig flødeis, men laves typisk med æggeblommer som giver en fyldigere og mere cremet konsistens. Lige nu er ferskner i sæson, …
Friske figner fyldt med cremet gedeost og toppet med pistacienødder ser superflotte ud og smager fantastisk. Jeg er stadig ikke sikker på, om det mest er en forret, en dessert …
Citrus Fizz fra Loews Regency i New York er frisk, let og ikke for sød. Det er en af de drinks, der smager som sommer i et glas. Perfekt til …
Kristian og AC bor lige ned til fjorden, og i dag var der bid. Kristian havde været ude og dykke og kom op med de smukkeste kammuslinger, som selvfølgelig fik …
Bananblade bliver brugt i mange køkkener rundt om i verden, især i Sydøstasien, Latinamerika og dele af Afrika. De fungerer som naturlig indpakning, når man damper, bager eller griller mad. …
Affogato er en af de desserter, der er så enkel, at man næsten ikke forstår, hvordan den kan smage så godt. En kugle italiensk vaniljeis, gelato alla vaniglia, og et …
Hvis du har nogle overmodne bananer liggende og ikke orker at bage endnu en banankage, så lav bananis i stedet. Det er nemt, smager fantastisk og kræver kun få ingredienser. …
Jeg synes mignonettesauce passer rigtig godt til østers. Den skarpe syre fra eddiken sammen med den milde smag af skalotteløg og lidt peber giver lige præcis den kontrast, der får …
Her er min version af The Tomato – den legendariske tomatsandwich fra Turkey and the Wolf i New Orleans. Jeg faldt over den hos Sandwiches of History på Instagram, hvor …
De burmesiske wraps med banan og kokos er nogle af mine yndlingshapsere fra Tea Garden i Mae Sot. De små pakker med kokos og banan smager fantastisk, og så er …
Jeg laver næsten altid mine egne ispinde, for dem man køber i butikkerne er ofte fyldt med sukker og smager sjældent af rigtig frugt. Denne opskrift er for ispinde med …
New York er stor, travl og trafikken er håbløs, så at vælge den rigtige måde at komme rundt på kan spare dig både tid og penge. Vil du hurtigt og …
Food halls og madmarkeder er blevet en fast del af madscenen i New York, og det er en af de bedste måder at få en smagsprøve på byens enorme madudvalg. …
Da Steve og jeg lige var begyndt at date, var vi ude at spise på en pizzarestaurant i New York. Jeg tager et stykke over på min tallerken, griber kniv …
New York er kendt for sit høje tempo og sine larmende gader, men midt i det hele findes der små lommer af ro, hvor man kan trække vejret lidt dybere …
Hvis du er lige så stor fan af Sex and the City som jeg er, så ved du at New York spiller en lige så vigtig rolle som Carrie, Miranda, …
New York er en af de dyreste byer i verden at besøge, men det betyder heldigvis ikke, at man behøver bruge penge hele tiden. Tværtimod. Der er masser af oplevelser …
Pizza i New York er mere end bare fastfood. Det er kultur, tradition og hverdagsmad i ét, og de fleste newyorkere har en mening om, hvor man får den bedste …
New York er en af de bedste byer i verden at gå ud at spise i. Der er restauranter fra hele verden, og uanset om du er til billig street …
Når det gælder is, soft serve og gelato, er New York helt i front. Her finder du alt fra fiskeformede isvafler og mochi-toppings til smagskombinationer, der lyder helt ude i …
Intrepid er et pensioneret hangarskib, som nu danner rammerne om et af de mest interessante museer i New York. Intrepid gjorde først tjeneste under 2. Verdenskrig og derefter under Den …
Jeg bliver tit spurgt om hvilke restauranter jeg synes man skal prøve i New York, så jeg har lavet en liste med nogle af mine yndlingsrestauranter i New York lige …
Jeg bliver tit spurgt hvilke skønhedssaloner jeg vil anbefale i New York, så jeg tænkte, at jeg en gang for alle ville skrive et indlæg, hvor jeg samler de saloner, …
Hvor finder man god vegetarmad i Phnom Penh? Med tanke på al den friske frugt og grøntsager, der dyrkes i Cambodia, er der faktisk forbavsende få 100% plantebaserede restauranter i …
Bassac Lane er den berømte bargade i Phnom Penh. Det er her man finder byens bedste natteliv, men Bassac Lane har også et rigtig godt udvalg af restauranter med mad …
I Ubud plejer jeg at gå rundt til det meste, men de smalle fortove og de stærkt trafikerede veje gør, at Ubud ikke er særlig fodgængervenlig. Er man dårligt gående, …
I Ngurah Rai International Airport (også kaldet Denpasar International Airport) kan du booke en chauffør, som kører dig til Ubud. Det koster ca. 400.000IDR og tager omkring 1,5 time, alt afhængigt …
En af de ting, som overraskede mig allermest ved Fuerteventura var, at det på trods af, at øen er fyldt med turister, ikke var svært at finde gode restauranter. I …
Der er masser af gode caféer og restauranter i Athen, og sammenlignet med Danmark, er det billigt at gå ud at spise. Personligt kunne jeg sagtens leve af gyros og …
Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …