Light uden Alesso – in 4. Juli i Las Vegas

Light natklub i Las Vegas

Efter pizza på Sirrico’s mødtes vi med T (en af J’s veninder) og tog til natklubben Light på Mandalay Bay. 4. Juli er en kæmpe begivenhed i Las Vegas, og de fleste natklubber har hyret kendte DJs til at gæsteoptræde. Alesso skulle spille på Light, og da J rigtig gerne ville se ham live, var det der, vi endte. Jeg havde aldrig tidligere været på Light, men det skulle efter sigende være et fint sted.

Mens jeg var imponeret over klubbens grandiose, arenaagtige layout og dj’ens skønne måde at mixe sig gennem natten, så var crowden på stedet ikke særligt..hmm..sofistikeret?

Derudover var der alt for mange mænd, og en stor del af dem hørte til den mere sleske slags, som hurtigt så fordelene med det propfyldte dansegulv. T og jeg smuttede derfor ret hurtigt, og jeg missede derfor Alesso, som gik på senere. Vi skulle være taget på Marquee eller XS i stedet:/

Det var rigtig synd, for jeg tror at Light ville have været en rigtig fed klub, hvis klientellet havde været lidt anderledes. Jeg tror jeg skal kigge forbi en anden dag, hvor det ikke er d. 4. juli.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.