Light uden Alesso – in 4. Juli i Las Vegas

Light natklub i Las Vegas

Efter pizza på Sirrico’s mødtes vi med T (en af J’s veninder) og tog til natklubben Light på Mandalay Bay. 4. Juli er en kæmpe begivenhed i Las Vegas, og de fleste natklubber har hyret kendte DJs til at gæsteoptræde. Alesso skulle spille på Light, og da J rigtig gerne ville se ham live, var det der, vi endte. Jeg havde aldrig tidligere været på Light, men det skulle efter sigende være et fint sted.

Mens jeg var imponeret over klubbens grandiose, arenaagtige layout og dj’ens skønne måde at mixe sig gennem natten, så var crowden på stedet ikke særligt..hmm..sofistikeret?

Derudover var der alt for mange mænd, og en stor del af dem hørte til den mere sleske slags, som hurtigt så fordelene med det propfyldte dansegulv. T og jeg smuttede derfor ret hurtigt, og jeg missede derfor Alesso, som gik på senere. Vi skulle være taget på Marquee eller XS i stedet:/

Det var rigtig synd, for jeg tror at Light ville have været en rigtig fed klub, hvis klientellet havde været lidt anderledes. Jeg tror jeg skal kigge forbi en anden dag, hvor det ikke er d. 4. juli.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje