Las Vegas: China Poblano – Mexicansk og kinesisk i skøn forening

China Poblano, Las Vegas

Da jeg var i Las Vegas sidste gang, gik jeg flere gange forbi China Poblano på Cosmopolitan. China Poblano er noget så usædvanligt som en kinesisk-mexicansk fusionsrestaurant. Den blanding lød lidt for sær for mig sidst, men i aftes var jeg sulten, så jeg gik indenfor og fik en stol ved baren.

Derfra var der god udsigt til dumpling-fremstillingen, men selvom de små lækre dejpakker så fristende ud, endte jeg dog med at holde mig til den mexicanske side af menuen og bestilte en tunceviche og en taco med fisk. Jeg var som sagt meget sulten, så tacoen nåede jeg ikke rigtig at smage på, da den blev slugt næsten hel, men jeg tror den var god.
Cevichen var en spændende blanding af tun, amarantfrø og valnødder perfekt marineret i en soyabaseret sauce og med lige tilpas meget koriander. Megagodt!

En kinesisk-mexicansk fusionsrestaurant lyder måske lidt mærkeligt, men for personer som mig, der elsker både kinesisk og mexicansk mad, giver det udmærket mening. Jeg fik kun prøvet den mexicanske del af menukortet, men næste gang jeg er i Las Vegas skal jeg også forsøge at få smagt på den kinesiske del af menuen. China Poblanos Tuna Ceviche var forrygende, og jeg er sikker på, at deres dumplings heller ikke skuffer.

China Poblano ligger i det superhippe kasino og hotel Cosmopolitan, hvor man også finder den sprøde nye kæmpenatklub Marquee. Udover god mad, kan man også få særdeles potente cocktails samt et stort udvalg af tequila, hvilket gør China Poblano et oplagt sted at starte festlighederne.

Jeg har siden da været tilbage på China Poblano og smagt deres Ants-Climbing-a-Tree-Noodles, som var megagode. Har man lyst til mexicansk mad kan jeg også anbefale Tacos El Gordo, som har billige, fantastisk gode tacos.

Hvor skal man spise i Las Vegas? Læs min guide til mine favoritrestauranter i Vegas >>


China Poblano, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S., Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702)-698-7900

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje