Las Vegas: Moon og DJ Jazzy Jeff

Moon i Las Vegas

AC kommer først i aften, så i går var jeg ene og alene i Las Vegas. Jeg havde egentlig bare tænkt mig at smutte i seng, men da jeg havde sovet hele dagen, var det lidt af en mission impossible at forsøge at falde i søvn klokken 23.00 amerikansk tid.


I stedet tog jeg danseskoene på og smuttede forbi Moon, som er en superfed rooftop-natklub på Palms. Det var DJ Jazzy Jeff der styrede musikken sammen med Alie Layus, og på den lille time jeg var der, blev der både spillet Notorious B.I.G. og masser af Snoop; musik lige efter min smag!

Sidst jeg var på Moon var tilbage i 2010, da Trine og jeg var i Las Vegas. Dengang var det et af de hotteste steder at gå i byen, og jeg kan huske at vi stod i kø i over en time! Sådan er det ikke længere, og jeg synes faktisk at Moon er meget federe i dag. Mere sjov og ikke så prætentiøs.

Dog er det ikke specielt fedt at være alene i byen i Vegas, hvor de fleste fester i flok, så efter at have nydt musik og udsigt i fulde drag, smuttede jeg tilbage på værelset og skrev til AC, at hun gerne måtte skynde sig at

komme.

Læs min guide til nattelivet i Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje