Las Vegas: Julian Serrano – Tapas på Aria

Julian Serrano Las Vegas

Julian Serrano er en populær spansk tapasrestaurant i lobbyområdet i Aria. Mellem 11:30-17:30 kan man bestille fra en særlig Bar Menu. I dette tidsrum koster et glas sangria kun 5$ glasset og tapas koster omkring 6$. Dette gør Julian Serrano til et perfekt sted at snuppe sig en bid mad og et glas vin efter en dag ved poolen, før man gør sig klar til aftenens eskapader.

Manden bag Julian Serrano er en spansk kok af samme navn, og maden der serveres er da også umiskendelig spansk. Selve indretningen af restauranten er dog mere Vegas-hip, end den er hyggelig på den spanske måde.
Senere på aftenen er Julian Serrano et af de steder, hvor folk ofte spiser, før de går i byen, og det kan blive en smule højlydt i weekenden, når musikken spiller.

Menuen i selve restauranten er noget dyrere end barmenuen, men selvom restaurantens tapas serveres som såkaldte ”small plates”, så er portionerne fra restaurant-menuen noget større end hvad man får på de fleste tapasrestauranter i Danmark, og alt afhængigt af, hvad man bestiller, vil 2-3 tapas pr. person sikkert være mere end rigeligt.

•  Hvad skal man prøve? Stuffed dates fra Barmenuen! Det er dadler fyldt med gedeost og svøbt i pancetta, og de smager forrygende!

• Jeg tror ikke der er en dresscode (i hvert fald ikke for kvinder), men Aria er et af de pænere kasinoer i Las Vegas, og folk klæder sig generelt derefter, specielt om aftenen.

• De fleste tapas på den almindelige menu (ikke Barmenuen) koster 11$-20$. Paellas koster 40$ 45$ og er beregnet til to personer. Jeg ville regne med at bruge omkring 60$+drikkepenge på et par tapas og et glas vin i restauranten.

Bedst til: Happy Hour/Bar Menu, Middag med venner, Fredag og lørdag aften


Julian Serrano, Aria, 3730 Las Vegas Blvd S, Las Vegas, NV 89158

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje