Hong Kong: Pekingand på Spring Deer

Peking Duck at Spring Deer, Hong Kong

En aften have Poul og jeg lyst til Pekingand, og jeg kunne huske at have læst om Spring Deer, som lå i Tsim Sha Tsui, ikke langt fra vores hotel. Fra gaden så Spring Deer ikke specielt hyggelig ud. Bygningen lignede mest en gammel fabrikshal, og havde man ikke vidst bedre, ville man nok have troet at Spring Deer var en en slags undergundsklub eller måske et outlet sale.

Spring Deer ligger en trappe op, og da vi ankom ved 19-tiden var hele trappen fyldt med mennesker, som ventede på at få et bord. Vi klemte os op til indgangen af restauranten og fik skrevet vores navne på ventelisten, før vi gik ned for at vente på vores tur. I takt med at vi rykkede længere frem i køen, kunne vi se hvordan den ene and efter den anden blev bragt ind til bordene, hvor de blev skåret ud, og bare synet fik min mave til at brølede ”sådan en vil jeg ha!” Jeg tror vi ventede i over 40 minutter på at få et bord, men den fantastisk lækre duft gjorde, at vi ikke et øjeblik overvejede at droppe projektet.

Den bedste Pekingand (og den værste service) jeg nogensinde har fået, var på Private Kitchen i Beijing, men jeg kan allerede nu afsløre, at Spring Deer var helt oppe i samme liga. Anden var skåret i små, mundrette bidder, og skindet var sprødt og gyldent med masser af fedt nedenunder. Jeg ved mange af jer sikkert ikke er enige, men når det kommer til and og char siu (kinesisk flæskesteg), så kan jeg aldrig få for meget fedt. Har I forresten smagt pommes frites med andefedt? Det er himmelsk!

Generelt syntes jeg, at det var ret dyrt at spise ude i Hong Kong, men Spring Deer viste sig at være en kærkommen undtagelse. Jeg har ikke noget imod at betale mere for god mad, og Pekingand er typisk ikke det billigste på menuen, men på Spring Deer kostede en hel and kun omkring 300HKD, hvilket var meget mindre, end vi havde regnet med. I stedet fældede min pung nogle tårer, da den tænkte på hvor mange penge, den havde brugt på dårlig og dyr mad i starten af rejsen.


Spring Deer, 2F 42 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Tel: +852 23664012

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Mitzie Mee Shop