Hong Kong: 3-retters frokost på Madame Ching

Hamachi Crudo på Madame Ching i Hong Kong

Bedste frokost jeg spiste i Hong Kong? Det må være frokosten på Madame Ching! Madame Ching ligger på Star Street som er en lille, men meget trendy gade på en stejl skråning op fra Queens Road. Der er ikke mange turister der finder derhen, men Star Street er en populær gade blandt byens expats, så de mange små restauranter i nabolaget mangler ikke kunder i butikken. Vores 3-retters menu kostede 148HKD + 20HKD i tillæg for Hamachi Crudo, hvilket jeg syntes var en rigtig god pris for et rigtigt godt måltid.

Det bedste var vores forretter, som var Pork Wonton og Hamachi Crudo. Hamachi crudo er måske ikke lige hvad man forventer at finde på en kinesisk restaurant, men den smagte virkelig godt og var helt sikkert det ekstra tillæg værd. Jeg kunne også rigtig godt lide deres wonton, som havde tyndt blødt skind og blev serveret i en sauce, der var så god at jeg kunne have spist den som suppe.

Til hovedret havde Poul bestilt Dan Dan Noodles og jeg fik en Madame Ching Bowl, der bestod af and og forskellige grøntsager. Man kunne selv vælge om man ville have sin bowl med salat eller med ris, og jeg valgte salat. Jeg har læst nogle anmeldelser af Madame Ching på nettet hvor folk klager over at skindet på anden ikke er sprødt nok. Det var dog ikke tilfældet for anden i min bowl, som var perfekt stegt med tyndt og lækkert sprødt skind.

Til dessert fik vi blåbær med matcha creme og sponge cake. Jeg synes deres sponge cake blev endnu bedre sammen med Pouls Americano, så husk at bestille kaffe, hvis I bestiller Sponge Cake. Blåbærsdesserten udmærkede sig mest ved at være flot at se på, men er man til desserter, som ikke er alt for søde, er den et udmærket valg.

Madame Ching, G/F, 5 Star Street, Wan Chai, Hong Kong

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Mitzie Mee Shop