Hong Kong: Goldfish Market – Guldfisk i posevis

Guldfiskemarked i Hong Kong

AC har to akvarier fulde af fisk, og i Oslo er akvarieting dyre, så hun havde en hel liste med ting, hun skulle købe på Goldfish Market i Hong Kong. En af tingene var en spawning cone. Jeg ved ikke hvad sådan en hedder på dansk, men det er en terrakottakegle, som fiskene kan gyde på og som rognen derefter klistrer fast til.

Ingen af sælgerne på Goldfish Market vidste tilsyneladende hvad hun talte om, så i et sidste desperat forsøg på at få spawning conen i hus, besluttede hun sig for at finde et billede på Google, som hun kunne vise. Det havde hun ikke meget held med, for dem som hun viste billedet så ud til at blive ret pinligt berørte, og nogle virkede endda lettere chokerede, da de bestemt hævdede at ”NEJ, sådan noget sælger vi ikke her!” Jeg tror, at jeg ved hvorfor, for den spawning cone ligner altså noget helt andet. Jeg kan ikke skrive hvad her på bloggen, da det sikkert vil gøre min blog forbudt i visse lande, men hvis I Googler spawning cone, kan I sikkert se, hvad jeg mener..

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Mitzie Mee Shop