Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Hong Kong: Goldfish Market – Guldfisk i posevis

Guldfiskemarked i Hong Kong

AC har to akvarier fulde af fisk, og i Oslo er akvarieting dyre, så hun havde en hel liste med ting, hun skulle købe på Goldfish Market i Hong Kong. En af tingene var en spawning cone. Jeg ved ikke hvad sådan en hedder på dansk, men det er en terrakottakegle, som fiskene kan gyde på og som rognen derefter klistrer fast til.

Ingen af sælgerne på Goldfish Market vidste tilsyneladende hvad hun talte om, så i et sidste desperat forsøg på at få spawning conen i hus, besluttede hun sig for at finde et billede på Google, som hun kunne vise. Det havde hun ikke meget held med, for dem som hun viste billedet så ud til at blive ret pinligt berørte, og nogle virkede endda lettere chokerede, da de bestemt hævdede at ”NEJ, sådan noget sælger vi ikke her!” Jeg tror, at jeg ved hvorfor, for den spawning cone ligner altså noget helt andet. Jeg kan ikke skrive hvad her på bloggen, da det sikkert vil gøre min blog forbudt i visse lande, men hvis I Googler spawning cone, kan I sikkert se, hvad jeg mener..

Min Hong Kong Blog

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.