Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hong Kong: Causeway Bay

Hong Kong, Causeway Bay

Første gang jeg besøgte Hong Kong var jeg ret sikker på, at jeg aldrig nogensinde ville komme tilbage. Poul og jeg boede i et ret turistet, ret forfærdeligt nabolag i Tsim Sha Tsui, og de sidste par dage brugte vi på at tælle timerne, til vi skulle med flyet til Tokyo. På trods af dette lykkedes det sidste år AC at få overtalt mig til at give Hong Kong en chance til. Vi boede i Central tæt ved partydistriktet Lan Kwai Fong, og i krybeafstand til masser af gode restauranter og barer. Det ændrede fuldstændigt mit syn på Hong Kong, og jeg har siden da gerne villet tilbage.

For nogle uger siden besøgte jeg så Hong Kong for 3. gang. Denne gang boede jeg i Causeway Bay, som ligger lidt mere østligt end Central, men også på Hong Kong Island. Mens Central havde ret mange expats, virkede Causeway Bay mere lokalt, og meget ungt og moderne. Området mindede rigtig meget om nogle af de mest trendy områder i Tokyo, og jeg blev derfor ikke overrasket, da jeg så en filial af det japanske shoppingcenter Laforet, som nogle af jer måske genkender fra Harajuku (område i Tokyo). Laforet er fyldt med små butikker med alt det seneste indenfor japansk og koreansk mode. Butikkerne henvender sig primært til et yngre og slankere klientel, og der var ikke meget af tøjet, jeg ville kunne passe. Det er dog stadigvæk sjovt at kunne kigge lidt nærmere på nogle af de trends, som vi højst sandsynligt først kommer til at se på vores breddegrader om en sæson eller to.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Reklame – Book dit hotel i Hong Kong her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje