Hong Kong: Causeway Bay

Hong Kong, Causeway Bay

Første gang jeg besøgte Hong Kong var jeg ret sikker på, at jeg aldrig nogensinde ville komme tilbage. Poul og jeg boede i et ret turistet, ret forfærdeligt nabolag i Tsim Sha Tsui, og de sidste par dage brugte vi på at tælle timerne, til vi skulle med flyet til Tokyo. På trods af dette lykkedes det sidste år AC at få overtalt mig til at give Hong Kong en chance til. Vi boede i Central tæt ved partydistriktet Lan Kwai Fong, og i krybeafstand til masser af gode restauranter og barer. Det ændrede fuldstændigt mit syn på Hong Kong, og jeg har siden da gerne villet tilbage.

For nogle uger siden besøgte jeg så Hong Kong for 3. gang. Denne gang boede jeg i Causeway Bay, som ligger lidt mere østligt end Central, men også på Hong Kong Island. Mens Central havde ret mange expats, virkede Causeway Bay mere lokalt, og meget ungt og moderne. Området mindede rigtig meget om nogle af de mest trendy områder i Tokyo, og jeg blev derfor ikke overrasket, da jeg så en filial af det japanske shoppingcenter Laforet, som nogle af jer måske genkender fra Harajuku (område i Tokyo). Laforet er fyldt med små butikker med alt det seneste indenfor japansk og koreansk mode. Butikkerne henvender sig primært til et yngre og slankere klientel, og der var ikke meget af tøjet, jeg ville kunne passe. Det er dog stadigvæk sjovt at kunne kigge lidt nærmere på nogle af de trends, som vi højst sandsynligt først kommer til at se på vores breddegrader om en sæson eller to.

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Mitzie Mee Shop