Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hong Kong: Traditionel morgenmad på Cross Cafe

Makaroni-suppe med skinke, morgenmad på Cross Cafe i Causeway Bay, Hong Kong

Tæt ved hotellet lå der en rigtig hyggelig café, Cross Cafe, som serverede morgenmad helt til klokken 11:30. Jeg bestilte makaronisuppe med skinke, som er en populær morgenmadsret i Hong Kong. Skinke, ærter og gulerødder, – er jeg den eneste der tænker på en suppeversion af danske tarteletter?

Jeg fik også en pineapple bun, som er en bolle, der på trods af navnet ikke indeholder ananas. Grunden til at den hedder pineapple bun er, at den sprøde overflade på toppen ligner overfladen på en ananas. Bollerne serveres varme, klappet sammen om en tyk skive smør, som hurtigt smelter, så bollen drypper af varmt smør når man spiser den.

Pineapple buns smager fantastisk sammen med en kop Hong Kong Milk Tea, som er en brun-orange te med kondenseret mælk. Teen er kraftig og sød med en karamelagtig eftersmag, der minder lidt om thailandsk milk tea eller indisk karak. Mælken på Cross Cafe kommer fra Trappist Dairy, som er et lille mejeri på Lantau. Mange fra Hong Kong er vokset op med Trappist-mælk og har et ret nostalgisk forhold til mejeriet som startede produktionen tilbage i 1956 og er drevet af lokale munke.

Hvis I også kunne tænke jer en gang makaroninudler fra Cross Cafe, så findes der to i Hong Kong, og den jeg var på, var den i Causeway Bay. Man skal være opmærksom på at navnet kun står på kinesisk, så hold øje med et retro-neonskilt hvor det første kinesiske bogstav er to streger over kors.

Cross Cafe , 64 Leighton Rd, Causeway Bay, Hong Kong

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Reklame – Book dit hotel i Hong Kong her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje