Hong Kong: Deluxe Daieiki – Japansk buffet i Causeway Bay

Deluxe Daieiki Japanese Restaurant, Hong Kong

Der er nogle ting, som jeg bare ikke kan stå for, og all-you-can-eat sushi er en af dem. Hvis du har det på samme måde, så er du nødt til at besøge Deluxe Daieiki i Hong Kong, for selvom sushien måske ikke er det bedste du nogensinde har smagt, så er det helt udmærket, og der er så meget at vælge imellem, at du helt sikkert finder noget, du kan lide.   

Man får udleveret en stor menu, hvorfra man kan bestille alt hvad man orker. Udover sushi er der også masser af andre japanske retter på menuen, samt mere vestligt orienterede alternativer (spottede bl.a. kyllingevinger og spaghetti).  

Prisen for buffeten inkluderer også drikkevarer, som man selv henter fra et stort køleskab. Jeg tog en lille uskyldig lyserød dåse som jeg troede var en ferskensodavand, og jeg var næsten halvvejs igennem den, før jeg opdagede, at der var alkohol i. Hvis I har børn med, er det nok en god idé lige at tjekke, hvad de tager i køleskabet:)


Adresse: Deluxe Daieiki Japanese Restaurant, 11. etage, Causeway Bay Plaza 2, 463-483 Lockhart Road
駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓Causeway Bay, Hong Kong Island

Jeg kan ikke huske den nøjagtige pris, men jeg mener, at vi betalte omkring 250HKD/person.


Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Mitzie Mee Shop