Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hong Kong: Deluxe Daieiki – Japansk buffet i Causeway Bay

Deluxe Daieiki Japanese Restaurant, Hong Kong

Der er nogle ting, som jeg bare ikke kan stå for, og all-you-can-eat sushi er en af dem. Hvis du har det på samme måde, så er du nødt til at besøge Deluxe Daieiki i Hong Kong, for selvom sushien måske ikke er det bedste du nogensinde har smagt, så er det helt udmærket, og der er så meget at vælge imellem, at du helt sikkert finder noget, du kan lide.   

Man får udleveret en stor menu, hvorfra man kan bestille alt hvad man orker. Udover sushi er der også masser af andre japanske retter på menuen, samt mere vestligt orienterede alternativer (spottede bl.a. kyllingevinger og spaghetti).  

Prisen for buffeten inkluderer også drikkevarer, som man selv henter fra et stort køleskab. Jeg tog en lille uskyldig lyserød dåse som jeg troede var en ferskensodavand, og jeg var næsten halvvejs igennem den, før jeg opdagede, at der var alkohol i. Hvis I har børn med, er det nok en god idé lige at tjekke, hvad de tager i køleskabet:)


Adresse: Deluxe Daieiki Japanese Restaurant, 11. etage, Causeway Bay Plaza 2, 463-483 Lockhart Road
駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓Causeway Bay, Hong Kong Island

Jeg kan ikke huske den nøjagtige pris, men jeg mener, at vi betalte omkring 250HKD/person.


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Reklame – Book dit hotel i Hong Kong her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje