Hong Kong: Crystal Jade efter landing

Da jeg ankom til Hong Kong stod det ned i stænger, så før jeg tog toget ind til byen, tog jeg et pitstop på Crystal Jade i lufthavnen. Restauranten ligger lige der, hvor man kommer ud fra bagagehallen, så det er jo umuligt bare at gå forbi. Desuden er der jo heller ikke noget bedre end en skål lækker varm nudelsuppe efter en lang flyvning, så det er mere reglen end undtagelsen at jeg ender på Crystal Jade efter landing i Hong Kong.

Den singaporeanske kæde har flere forskellige konceptrestauranter under deres paraply, men det er La Mian Xiao Long Bao-restauranterne de fleste mener, når de snakker om Crystal Jade. Som navnet antyder fokuserer La Mian Xiao Long Bao-restauranterne på kinesiske nudler (la mian) og suppedumplings (xiao long bao). Jeg bestiller altid Dan-Dan La Mian, som er nudler i en lækker kraftig peanutsuppe. Det blev også til en omgang xiao long bao, for dem er Crystal Jade nemlig også rigtig gode til. Nogle vil endda hævde, at Crystal Jade’s XLB stikker dem på Din Tai Fung, men jeg synes at de gør det lige godt. Xiao long bao på Crystal jade er lidt større og ikke så pæne at se på som dem på Din Tai Fung, men større = mere suppe, og det er jo altid en god ting.

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Mitzie Mee Shop