Plane spotting i Hong Kong

Plane spotting i Hong Kong, Emirates B777

Poul ankom til Hong Kong et døgn senere end mig, så jeg besluttede mig for at tage ud og fotografere ham, da han landede. Det blæste ret meget den dag, så vi var ikke mange derude for enden af 07L. Pouls fly var forsinket og blev desuden sat i holding i 20 minutter da de nærmede sig Hong Kong, men jeg havde fulgt ham på FlightRadar hele vejen fra Dubai, så jeg vidste, hvornår det var tid til at tage kameraet frem.

De fleste større fly lander på bane 07L, og det er ikke den mest spotter-venlige bane.  Det tætteste man kommer på banen, er ude ved maintenance-hangarerne, hvor der er et lille område nede ved vandet, hvor man kan fiske eller kigge på flyvere. Man er dog ret langt væk fra banen, og man kan ikke se touch-down-området, så skal man have nogle ordentlige billeder, skal man nok have noget lidt mere seriøst kameraudstyr end det jeg havde med (en iPhone og en linse beregnet til madfotografering).

Man kan tage bussen ud til maintenance-hangarerne fra Tung Chung MTR station, men er man ude i lufthavnen skal man tage to forskellige tog for at komme til Tung Chung, så jeg valgte den lette løsning og tog en Uber i stedet. Der er ret langt derud, så det kan ikke anbefales at begynde at gå.

Vil I vide mere om plane spotting i Hong Kong, kan I besøge The Hong Kong Plane Spotting Photography Guide eller Spotterguide.net.    

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Mitzie Mee Shop