Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hong Kong: På vandretur i Sai Kung Country Park

Sai Kung Country Park, Hong Kong

AC elsker jo udendørsaktiviteter, så selvom vi kun var i Hong Kong i 5 dage, ville hun gerne ud at vandre. Jeg kan nævne rigtig mange andre ting, jeg hellere ville bruge min ferie i Hong Kong på, men efter at hun havde lovet mig, at vi ikke ville fare vild eller blive spist af vilde dyr, lod jeg mig overtale til at tilbringe eftermiddagen med hende i Sai Kung Country Park.

Der var flere forskellige stier at vælge imellem, men da ingen af os havde vores hiking udstyr med, besluttede vi os for den korte og overskuelige Sheung Yiu Family Walk, der navnet til trods var helt tom for familier. Faktisk var der slet ingen andre mennesker i syne, og AC og jeg var de eneste på stien.

Vi gik forbi nogle gamle huse, der så ud som om, de var blevet forladt i al hast, da der stadigvæk stod tallerkner fremme på bordene. AC kiggede indenfor i en af bygningerne, men jeg syntes det var lidt for skummelt på den Blair Witch-agtige måde, så jeg holdt mig på sikker afstand udenfor.

Da vi gik videre, kom vi forbi nogle trapper. Der var ingen skilte, så vi gik op for at se, hvad der var for enden. Er I klar til endnu et Blair Witch-øjeblik? Der var en gravplads! Der var både urner og gravsten, og nogle af dem var væltet, hvilket ikke ligefrem bidrog til at løfte stemningen. Jeg tog ikke nogle billeder af gravpladsen, da jeg helst ikke ville fornærme nogle gamle kinesiske spøgelser. I stedet pegede jeg kameraet ud over vandet og tog et billede af den flotte udsigt.

En stor del af stien forløb inde i en lille skov, og på et tidspunkt kunne vi høre børn, der sang og grinede. Det var sikkert bare en skoleklasse på udflugt, og jeg er ellers ikke bange for børn (bortset fra dem, der bider), men derinde i skoven bidrog de usynlige syngende børn til at vi endnu engang følte, vi var i gang med vores eget private Blair Witch Project. Ingen af os havde lyst til at være inde i skoven i Sai Kung, når mørket faldt på, så vi satte det lange ben foran og skyndte os over det sidste bjerg, så vi nåede bussen tilbage kl. 16.

Min blog om Hong Kong

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Reklame – Book dit hotel i Hong Kong her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje