Hong Kong: Et Mini Hotel i stedet for en kapsel

Mini Hotel, Causeway Bay, Hong Kong

Jeg havde booket en overnatning på et kapselhotel i Causeway Bay, men på adressen hvor hotellet skulle ligge, lå der en vinhandel. Jeg gik ind i butikken og spurgte, men personalet mente bestemt ikke at have set noget kapselhotel i nærheden, og da slet ikke i deres butik. Jeg prøvede at ringe til hotellet, men ingen svarede, så jeg stillede mig i telefonkø hos Hotels.com, men gav op, da der ikke blev svaret efter mere end 5 minutter.

Det endte med at jeg bookede et andet hotel, Mini Hotel, nogle gader derfra, og det viste sig at være et rigtigt godt valg. Jeg boede der kun en enkelt nat, men det er et hotel, som jeg sagtens kunne overveje at bo på, næste gang jeg er i Hong Kong. Værelset var ikke særligt stort, men det lå ligesom i navnet (Mini Hotel). Spejle langs væggene gjorde dog, at rummet føltes større end det var, og der var rent og pænt og stort set ingen støj fra gaden.

Det eneste jeg manglede, var håndsæbe. Håndvasken var placeret inde i rummet, så når man skulle vaske hænder, måtte man smutte ind i brusekabinen og trykke noget sæbe ud fra beholderen, hvilket var en smule upraktisk. Ellers synes jeg det var et rigtig godt hotel til prisen (379kr.) så hvis I skal til Hong Kong og vil bo godt og billigt, er Mini Hotel et udmærket valg.  

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Mitzie Mee Shop