Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hong Kong: Et Mini Hotel i stedet for en kapsel

Mini Hotel, Causeway Bay, Hong Kong

Jeg havde booket en overnatning på et kapselhotel i Causeway Bay, men på adressen hvor hotellet skulle ligge, lå der en vinhandel. Jeg gik ind i butikken og spurgte, men personalet mente bestemt ikke at have set noget kapselhotel i nærheden, og da slet ikke i deres butik. Jeg prøvede at ringe til hotellet, men ingen svarede, så jeg stillede mig i telefonkø hos Hotels.com, men gav op, da der ikke blev svaret efter mere end 5 minutter.

Det endte med at jeg bookede et andet hotel, Mini Hotel, nogle gader derfra, og det viste sig at være et rigtigt godt valg. Jeg boede der kun en enkelt nat, men det er et hotel, som jeg sagtens kunne overveje at bo på, næste gang jeg er i Hong Kong. Værelset var ikke særligt stort, men det lå ligesom i navnet (Mini Hotel). Spejle langs væggene gjorde dog, at rummet føltes større end det var, og der var rent og pænt og stort set ingen støj fra gaden.

Det eneste jeg manglede, var håndsæbe. Håndvasken var placeret inde i rummet, så når man skulle vaske hænder, måtte man smutte ind i brusekabinen og trykke noget sæbe ud fra beholderen, hvilket var en smule upraktisk. Ellers synes jeg det var et rigtig godt hotel til prisen (379kr.) så hvis I skal til Hong Kong og vil bo godt og billigt, er Mini Hotel et udmærket valg.  

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Reklame – Book dit hotel i Hong Kong her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje