Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Hong Kong: Mong Kok og Ladies Market

Mong Kok i Hong Kong

Efter at have besøgt Goldfish Market (læs mere om AC’s jagt på akvariegrej her), gik vi over til Ladies Market, som også ligger i Mong Kok. Man kan ikke købe damer på Ladies Market, men de små boder nede af gaden, som udgør markedet, sælger masser af andet krimskrams samt tøj og elektronik. Det meste var dog ikke lige vores stil og fandtes kun i ret små størrelser, eller også var der tale om kopivarer, så det eneste vi købte var en selfiestick i taskestørrelse, for sådan en kan man jo altid bruge.

Vi fandt et bedre udvalg af butikker i de omkringliggende gader inklusive en filial af Hong Kong tøjmærket G2000. G2000 laver sådan noget tøj man har på, hvis man arbejder på kontor, og det er et af ACs yndlingsmærker.

Selv uden al shopping er Mong Kok dog et rigtig fedt område. Der er alle de neonskilte, man kan ønske sig, og når man bliver sulten er der masser af billig og lækker mad til salg fra de små boder og restauranter langs gaderne. Mong Kok minder lidt om Shibuya og Shinjuku i Tokyo, og jeg kunne rigtig godt lide stemningen der. Lan Kwai Fong er stadigvæk mit yndlingsområde i Hong Kong, men Mong Kok indtager en stærk 2. plads.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.