Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hong Kong: Mong Kok og Ladies Market

Mong Kok i Hong Kong

Efter at have besøgt Goldfish Market (læs mere om AC’s jagt på akvariegrej her), gik vi over til Ladies Market, som også ligger i Mong Kok. Man kan ikke købe damer på Ladies Market, men de små boder nede af gaden, som udgør markedet, sælger masser af andet krimskrams samt tøj og elektronik. Det meste var dog ikke lige vores stil og fandtes kun i ret små størrelser, eller også var der tale om kopivarer, så det eneste vi købte var en selfiestick i taskestørrelse, for sådan en kan man jo altid bruge.

Vi fandt et bedre udvalg af butikker i de omkringliggende gader inklusive en filial af Hong Kong tøjmærket G2000. G2000 laver sådan noget tøj man har på, hvis man arbejder på kontor, og det er et af ACs yndlingsmærker.

Selv uden al shopping er Mong Kok dog et rigtig fedt område. Der er alle de neonskilte, man kan ønske sig, og når man bliver sulten er der masser af billig og lækker mad til salg fra de små boder og restauranter langs gaderne. Mong Kok minder lidt om Shibuya og Shinjuku i Tokyo, og jeg kunne rigtig godt lide stemningen der. Lan Kwai Fong er stadigvæk mit yndlingsområde i Hong Kong, men Mong Kok indtager en stærk 2. plads.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Reklame – Book dit hotel i Hong Kong her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje