Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hong Kong: Afternoon tea på Café 103 på Ritz-Carlton

Afternoon tea at Café 103, the Ritz-Carlton, Hong Kong

På min sidste dag i Hong Kong stod det ned i stride strømme. Check-ud fra hotellet var kl 12, men mit fly gik først om aftenen, så jeg skulle finde på noget at lave hele eftermiddagen. Min oprindelige plan om en gåtur langs vandet virkede pludselig ikke så tiltalende, så i stedet besluttede jeg mig for at bestille bord til afternoon tea på Café 103 på Ritz-Carlton Hong Kong.

Der var ikke nogen ledige borde ved vinduerne, så jeg selv om jeg var på 103. etage var der ikke meget udsigt fra det bord jeg blev tildelt. I stedet var der lagt forskellige magasiner frem, så jeg havde noget at bladre i under måltidet.

Jeg er faktisk ikke engang sikker på, at der overhovedet er borde helt henne ved vinduerne på Café 103, for jeg kunne ikke få øje på nogle derfra hvor jeg sad. Bortset fra udsigten (eller mangel på samme) var det dog en virkelig god afternoon tea. Først blev jeg bedt om at vælge hvilken slags te jeg kunne tænke mig. Det var et svært valg for alle sammen lød virkelig gode, men i samråd med tjeneren kom jeg frem til at starte med Sakura! Sakura! som var en grøn te med kirsebærblomster.

Ritz-Carlton i Hong Kong er kendt for at samarbejde med forskellige eksterne kokke og gourmet brands om deres afternoon tea, og da jeg var der, havde de fået hjælp til menuen fra Sugarfina, som er et gourmetslik-mærke, der er særlig kendt for vingummibamser med alkohol. En af desserterne var en skøn champagnecreme med jordbær og en champagne-bamse på toppen. Den kunne jeg godt have spist flere af:)

Det var en rigtig fin måde at tilbringe eftermiddagen på, men næste gang tror jeg, at jeg vil forsøge at få et bord med bedre udsigt. Chancen for dette er nok større på The Lounge & Bar, som ligger på 102. etage og som også serverer afternoon tea, for det lader til, at de har flere borde ved vinduerne. Ellers er der jo også altid Ozone, som er den imponerende bar på 118. etage på Ritz-Carlton.


Café 103, International Commerce Centre (ICC), 103/F The Ritz-Carlton Hong Kong, 1 Austin Rd W, West Kowloon, Hong Kong

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hong Kong

Reklame – Book dit hotel i Hong Kong her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje