Las Vegas: Den nye Ghostbar (nu lukket) – Velkommen til Vegas!

Ghostbar i Las Vegas

Opdatering: Ghostbar er lukket og Apex Social Club er åbnet i stedet.

AC kom til Las Vegas lørdag aften og fik sig en rigtig ”welcome-to-Vegas”-oplevelse i lobbyen. Her gik folk nemlig omkring kun iført undertøj, da der var Lingerie Carnevale ved poolen på Palms.

Efter over 24 timers rejsetid var hun dog stadigvæk frisk på at tage en drink, så længe vi gik til et mere påklædt sted, og vi tog derfor på den nyligt genåbnede Ghostbar på Palms og drak et par Corona-øl med sugerør og lime.

Ghostbar ligger på 55. etage, og man har en fantastisk udsigt til The Strip fra den åbne terrasse. Derudover er stemningen lidt mere afslappet og loungeagtig end på Moon, så man kan sagtens hygge sig, selv med en promille under 5.

Ghostbar ligger oppe mellem skyerne på 55. etage på Palms. Baren er inddelt i en indendørs og en udendørs afdeling, og en del af gulvet udenfor er gennemsigtigt og absolut ikke for folk med højdeskræk. Man mingler mere, end man danser, men den fantastiske udsigt til bagsiden af The Strip og den afslappede atmosfære samt den gode musik gør, at Ghostbar stadigvæk er et besøg værd. Baren kan godt være lidt tom i løbet af hverdagene, men i weekenden er der ofte kø for at komme ind.

Første gang jeg var på Ghostbar i 2010, var baren stedet at gå ud i Las Vegas, og det kunne være lidt af en udfordring at blive sluppet ind før lukketid. I dag er det dog lettere, og det burde ikke være noget problem at komme ind.

Læs min guide til nattelivet i Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje