Las Vegas: Fashion Show og California Pizza Kitchen

Fashion Show mall, Las Vegas

Forleden var vi i Fashion Show Mall, som er et lækkert nyt shoppingcenter på The Strip. Der er over 250 butikker i centret, som selvfølgelig også har sin egen Macy’s (turistfavorit, som minder lidt om Magasin). 

Fashion Show er et af verdens største shopping-centre og et af de bedste steder at shoppe i Las Vegas. Shoppingcentret ligger ret langt nord på The Strip, lige overfor Wynn og Encore, og i gangafstand fra The Palazzo, hvor vi bor. I modsætning til mange andre af Vegas kendte shopping-centre, er Fashion Show ikke tilknyttet noget kasino.
Der sker altid en hel masse i butikkerne, og i weekenderne er der modeopvisninger hele dagen. Der er mange gode spisesteder, og man kan sagtens bruge en dag eller to i de mange butikker.

Efter at have luret i butikkerne hele formiddagen, var det tid til en lille snack, så vi gik ind på California Pizza Kitchen. Vi havde dog glemt, at begrebet ”lille” ikke findes i USA, når det kommer til mad, så selv med den bedste vilje, kunne vi ikke spise alt det mad, vi havde bestilt, men godt var det.

I Fashion Mall må du ikke misse:

Macy’s

Fashion Show Mall har en kæmpestor Macy’s, og jeg finder altid et eller andet på udsalg. Hvis man ikke bor i USA, kan man smutte forbi Visitor Center og hente et International Savings Card, som giver 10% ekstra i rabat (husk dit pas).

Forever21

Kæde med billigt og smart tøj lidt ligesom H&M.

Michael Kors

Her køber du din Jet Set Saffiano Tote. Michael Kors er meget billigere i USA end i Skandinavien.

Henri Bendel

Fine smykker og accessories til rimelige priser.

• Bussen The Deuce stopper lige udenfor Fashion Show Mall.


Fashion Show, 3200 Las Vegas Blvd S, Las Vegas

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.