Peggy Sue’s Diner – Tilbage til 50’erne

Las Vegas Blog, Peggy Sue's Diner

Vi stod op tidligt i dag for at køre hele vejen fra LA til Las Vegas. Der er kun en motorvej til Las Vegas, så det er ikke noget problem at finde vej, men landskabet er ret kedeligt, så de 4 timer det tog føltes som meget mere. Da det blev frokosttid havde vi egentlig indstillet os på den sædvanlige omgang McD, men så dukkede der et skilt op til Peggy Sue’s Diner, og vi skyndte os at dreje af.

Peggy Sue’s 50’s Diner, som ligger lige efter Barstow (tag afkørsel Ghost Rd) og det var et supersjovt sted. Der er tale om en rigtig amerikansk diner med alt hvad dette inkluderer, i form af servitricer i pastelfarvede polyesterkjoler, jukebox og Elvisfigurer. Maden er typisk diner-mad, men deres milkshakes og deres curly fries var faktisk rigtig gode. Der er 3 store spiseområder med hvert sit tema, så det var ikke noget problem at få et bord, da vi var forbi.

Peggy Sue’s Diner, 35654 Yermo Road, Yermo, CA 92398

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje