Las Vegas: Eggslut – Værd at stå i kø for

Las Vegas: Eggslut - Værd at stå i kø for

Jeg plejer ellers at sige, at jeg er blevet for gammel til at gide at stå i kø, uanset om det er for mad eller for disco, men i Vegas gør jeg en undtagelse, og undtagelsen gælder Eggslut inde i the Cosmopolitan. Eggslut startede med at være en lille bod på Grand Central Market i Los Angeles, men deres insta-venlige mad, der primært er fokuseret på æg, blev hurtigt enormt populært, og idag findes Eggslut flere steder i USA og i udlandet.

Jeg var på Eggslut forste gang i Los Angeles for mange år siden, og jeg var helt vild med The Slut, som er en af Eggsluts mest kendte retter. The Slut består af æg en cocotte på en bund af kartoffelpuré, og serveres med ristede baguetteskiver som man dypper i blandingen i glasset. Det er en virkelig enkel ret, men den smager fantastisk og er lige hvad jeg har lyst til om morgenen efter en aften i byen.

Køen er dog rigtig til Eggslut i Las Vegas, specielt omkring morgenmads og brunch-tid, hvor der sagtens kan gå en time, inden man kommer frem til disken og kan afgive sin bestilling. Men spørger du mig, er det værd at prøve, i hvert fald en enkel gang, hvis man er i Vegas, for der er næsten noget rituelt over at stå der i køen sammen med en flok andre zombier, der også har været i byen dagen inden og heller ikke lige orkede at gå i bad og børste tænder, inden de trillede ned til Eggslut for at få deres æggefix.

Hvad skal man bestille?

Eggslut er primært kendt for the Slut, men deres forskellige sandwiches (som mere minder om det, man i Danmark ville kalde en burger) er også populære. Hvis du bestiller the Slut, skal du være opmærksom på, at det ikke er en særlig stor portion, og man får kun tre sølle stykker baguette med til glasset med æg. Er du mere end sulten for sjov, kan det anbefales at bestille to, eller evt. kombinere med en sandwich ved siden af.

Eggslut, Boulevard Tower, 3708 Las Vegas Blvd S Level 2, Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje