Absinthe – Mit første Vegas Show

Absinthe - Mit første Vegas Show - Las Vegas Blog

Når man tænker på, hvor mange gange jeg har besøgt Las Vegas, så er det faktisk lidt mærkeligt, at jeg aldrig har set et show før. Men for at være ærlig, så har jeg altid været for optaget af at besøge byens berømte barer og restauranter til at tænke på også lige at gøre plads i kalenderen til et show. Da Tina og jeg var i Vegas sidst, var vores fly tilbage til New York dog så tidligt søndag morgen, at vi måtte finde på et alternativ til vores sædvanlige lørdags-rutine med sen middag og natklubbesøg.

En ven anbefalede, at vi tog ind og så Absinthe på Caesars Palace, og da vi begge mente at have hørt, at det berømte Spiegelworld-show skulle være rigtig godt, besluttede vi at give det en chance, og sikke en oplevelse det var.

Vi havde planlagt at spise middag før showet, men vores eftermiddagslur blev til en timelang marathon-søvn, så vi var sent på den, og vores middag blev reduceret til en shawarma fra food courten på Caesars Palace, inden vi skyndte os af sted mod cirkusteltet, hvor showet fandt sted.

Det svagt oplyste telt var dekoreret med vintageplakater og lysekroner og der var den skønneste gammeldags cirkusstemning. Jeg vil ikke afsløre for meget, hvis du ikke har set showet, men Absinthe er ikke et helt almindeligt Vegas-show. Showet var sjovt, frækt og fyldt med fantastiske stunts og akrobatik. Fra det øjeblik artisterne trådte på scenen, sad jeg på kanten af ​​min stol, fuldstændig opslugt af hvor dygtige og modige de var. Nogle af numrene var så spændende, at jeg måtte lukke øjnene, fordi jeg var bange for, at artisterne ville falde og komme til skade. Fra luftakrobatik til sabelslugning og en fuldstændig vanvittig rulleskøjteoptræden, – sikke en forestilling!

Så var det pengene værd? Absolut ja! Jeg har ævlet løs om Absinthe lige siden vi kom tilbage, og jeg fortryder, at det skulle tage så lang tid, før jeg endelig fik mig taget sammen til at se et Vegas-show (ok, jeg har set Chippendales og Thunder from Down Under, men jeg er ikke sikker på, om de tæller). Hvis du besøger Vegas, så skal du helt sikkert se et show, og hvis du er i tvivl om, hvilket show du skal se, kan jeg bestemt anbefale Absinthe. Omgivelserne er fantastisk, artisterne er utroligt dygtige, og showet i sig selv er en af de sjoveste, mest mindeværdige oplevelser, jeg har haft i Vegas.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje