Las Vegas: Cocktails og sen middag på Tao

Las Vegas: Tao - Cocktails og sen aftensmad

Tina var med et senere fly end jeg var, så hun ankom først til Vegas sent om aftenen. Jeg havde forberedt en velkomstdrink til os i form af en kæmpe daiquiri fra Fat Tuesday, så vi kunne starte vores bytur Vegas-style. Vi drak begge to godt af drinken mens vi gjorde os klar, men det var som om det slet ikke svandt i indholdet, og da vi gik ned for at tage en Uber til Tao, var der stadigvæk næsten halvdelen af drinken tilbage.

Vi havde bestilt bord til sen middag på Tao, som jo er en rigtig Vegas-klassiker. Der er altid feststemning i restauranten, og menuen byder på masser af asiatisk-inspirerede småretter, af den slags man har lyst til, for en aften i byen. Da vi satte os til bords var køkkenet lige ved at lukke, så vi skyndte os at bestille en omgang tuna tartare on crispy rice, samt nogle andre ruller. Jeg havde spist på Best Friend tidligere på aften og Tina var heller ikke særlig sulten, men i sidste sekund besluttede vi os for, at vi også lige ville bestille Lobster Wontons with Shitake Ginger Broth. Det viste sig at være en virkelig fantastisk ret, som jeg varmt kan anbefale at bestille, hvis du spiser på Tao.

Efter middagen gik vi lige et smut forbi natklubben som ligger lige ved siden af. Man behøver ikke stå i kø, hvis man har spist på restauranten, så ligesom i New York, tror jeg, at der er mange, der spiser på Tao i Vegas for lettere at komme ind på natklubben.

I Vegas kan jeg faktisk bedre lide restauranten end natklubben, for man har samme partyvibe begge steder, men på restauranten kan man sidde ned og drikke gode, veltilberedte cocktails, mens man på natklubben må stå op, med mindre man betaler for et bord.Tao havde ladies night den aften vi var der, så der var gratis drinks til damer, hvilket jo altid er en god ting. Tina ville gerne være blevet lidt længere, men jeg trak hende med til Hakkasan på MGM i stedet, og her blev vi til den lyse morgen.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje