New York: Stand Up Paddle Boarding på Hudson River

SUP i Hudson River, New York

Efter en hyggelig brunch d. 4. juli foreslog Ehsan at vi alle sammen tog ned til Hudson River og prøvede SUP (stand up paddle boarding). Han er medlem af Manhattan Kayak + SUP, så han kunne tage en gæst med (kæresten Elena) og hans veninde Esther kunne tage en ven med (mig) gratis. Det lød som en rigtig god idé, for SUP er noget, jeg længe har villet prøve, så jeg skulle bare lige hjem og hente mit træningstøj.

Manhattan Kayak + SUP ligger ved Pier 84 lige ved The Intrepid, som jeg tidligere har blogget om. Fra Hudson River har man den mest fantastiske udsigt til Manhattans skyline, så det er let at lade sig distrahere. Derudover virker SUP jo legende let, og hvor svært kan det egentlig være bare at stå på et bræt? Jeg syntes selv, at det gik meget godt, så jeg blev nok lidt overmodig. Det blev straffet med det samme, og jeg endte i vandet med hovedet først. Jeg kom dog hurtigt op på brættet igen, men resten af tiden passede jeg bedre på.

Senere blæste det lidt op, og ovre ved Intrepid blev der dannet nogle ret lumske bølger, som flere gange overraskede mig med et bagholdsangreb. Brættet bevæger sig med vandet så man skal hele tiden holde udkig og være opmærksom på, hvad der er på vej. Det kræver både koordination og koncentration at holde balancen, og man bruger sine core-muskler rigtig meget, hvilket jeg blev smertefuldt opmærksom på dagen efter, hvor det meste af min krop gjorde ondt.


Manhattan Kayak + SUP, Pier 84 Boathouse, New York. 1 medlemskab hos Manhattan Kayak + SUP koster 150$/måned, hvis man signer op for et helt år, men de tilbyder også enkeltlektioner. Er man på besøg i New York og interesseret i sightseeing på en lidt anderledes måde, kan man også booke kajak-udflugter for 60-65$, hvor man kan nyde New Yorks skyline fra floden i dagslys eller efter mørkets frembrud.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje