New York: En tidlig morgen på Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge, New York

Jeg var fremme ved Brooklyn Bridge lige da de første spæde solstråler fik sneget sig op over horisonten.Jeg har krydset Brooklyn Bridge mange gange men aldrig så tidligt om morgenen. Broen er for det meste fyldt med mennesker, men på denne tid af døgnet, havde jeg den næsten for mig selv.

At se Manhattan gå fra 50 Shades of Grey til at være indhyllet i et varmt, gyldent morgenskær var et smukt syn værdigt popcorn og fyrværkeri. Jeg havde dog ingen af delene ved hånden, så i stedet sørgede jeg for at tage masser af billeder. Der var både tid og plads til at gå fuldstændig kamera- amok, så hvis I så en person helt viklet ind i kamerastropper og iPhone ledninger på på broen fredag morgen omkring kl. 6:30, så var det sikkert mig.

Når jeg går over Brooklyn Bridge, plejer jeg at starte på Manhattan-siden og slutte ved Brooklyn Ice Cream Factory under broen på Brooklyn-siden. Der finder man nemlig Brooklyn Ice Cream Factory, som har verdens bedste ferskenis, peaches & Cream, som jeg selvfølgelig spiser, inden jeg starter vandringen tilbage.

Denne gang gik jeg dog ikke hele vejen over broen, for Brooklyn Ice Cream Factory åbner først kl. 10, så hovedincitamentet var væk. Derudover var det vel også lidt for koldt til is, så jeg vendte om på halvvejen og gik tilbage til Manhattan for at spise morgenmad.

New York – 3 broer man kan krydse til fods

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje