Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

New York: Joe’s Shanghai – Grimme soup dumplings i Chinatown

Soup dumplings, xiao long bao, at Joe's Shanghai, New York

Inden soup dumplings blev et verdenshit og #xlb blev et hashtag var Joe’s Shanghai allerede verdensberømt i Chinatown New York. Joe’s Shanghai er en kinesisk restaurant med en flere sider lang menu, men de fleste kommer der kun for soup dumplings, eller xiao long bao, som de små suppe-fyldte dumplings hedder på kinesisk.

Sammenlignet med Din Tai Fung, så er Joe’s dumplings stjernegrimme, og denne gang overgik de sig selv. De var store og kluntede og nogle af dem var der gået hul på. Og hvad sker der lige for icebergsalaten i bunden af fadet??

Måske har de bare givet op. Måske tænker de F*ck det! Vi gider sgu ikke lave mad, der ser godt ud på Instagram. Lad os i stedet lave de grimmeste soup dumplings verden nogensinde har set! Jeg ved det ikke, men en ting er sikkert: På trods af deres mindre fordelagtige udseende, så er Joe’s soup dumplings stadigvæk nogle af de bedste i New York. Det som adskiller dem fra andre soup dumplings jeg har prøvet er suppen. Den er næsten cremet, lidt salt og med en ret markant smag af krabbe.

Soup dumplings med krabbe og svinekød koster 8,75$ og 15% service charge lægges automatisk til regningen, som man betaler kontant. Varm te er inkluderet.  

Joe’s Shanghai, 9 Pell Street, Chinatown, New York

> Læs mit blogindlæg om mit første besøg på Joe’s Shanghai her