New York: Silver Towers og Wyndham New Yorker

Wyndham New Yorker

I går mødtes jeg med min gamle studiekammerat Ehsan, som jeg lærte at kende, da jeg  læste i Sverige. Han flyttede til New York for 6 år siden, så jeg ser ham af gode grunde ikke særlig tit, men når jeg har vejene forbi, prøver jeg altid at mødes med ham, da han er en rigtig flink fyr.

Han har en spøjs forkærlighed for lidt skæve steder, som man ikke finder i guidebøgerne og i mange tilfælde er der en god grund til dette. Det var blandt andet Ehsan, som tog mig med på denne her underlige, 100-år gamle cupcake cafe. Glem alt om Magnolia Bakery, det sted, vi var, føltes som noget den gale hattemager havde skabt i et anfald af vanvid. Dog er Ehsan også glad for god mad, og det var ham, der introducerede mig til hvad der senere skulle blive to af mine yndlingssteder i New York; The Modern på MoMA og den japanske konfektbutik Minamoto Kitchoan nede ved Rockefeller Center.

I går foreslog han, at vi tog hen og så en tyrkisk film. Det lød jo ikke så tosset, men først var vi et smut forbi tagterrassen i den bygning, hvor han bor, så jeg kunne tage nogle billeder af den imponerende udsigt. På vej fra tagterrassen til filmen gik vi forbi Wyndham New Yorker. Det er et næsten 100 år gammelt hotel, som havde sin storhedstid i 1940erne og 1950erne, hvor det var en favorit blandt New Yorks partyelite. Ehsan fortalte dog, at det de fleste nok husker hotellet for i dag er,  at videnskabsmanden Nikola Tesla tilbragte de sidste 10 år af sit liv mere eller mindre frivilligt isoleret fra omverdenen i suite nummer 3327, hvor rygterne siger at han arbejde på hemmelige, banebrydende opfindelser.

Efter filmen skyndte jeg mig tilbage til Brooklyn, hvor Tina havde tilberedt det mest fantastiske måltid bestående af vild laks og forskellige slags salat. Hun havde også lavet kokosflan til dessert, og det smagte så godt, at jeg selvfølgelig endte med at spise alt for meget og blev sendt direkte i mad-koma. Jeg havde egentlig tænkt bare at tage en lille lur efter maden, men jeg vågnede ikke før nu, 12 timer senere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje