Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

New York: Mission Cantina (LUKKET) – Lower East Side

Mission Cantina New York

Da jeg besøgte New York i juni måned, var Mission Cantina på vejen fra lejligheden til subwaystationen, og jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til, hvor populær restauranten virkede til at være. Dog var det ikke før en af mine sidste dage i byen, at jeg endelig selv fik besøgt Mission Cantina.

Jeg bestilte en Snow Crab Tostada som var enormt lækker, med masser af saftigt krabbekød og avocado, men jeg fortryder lidt, at jeg ikke smagte en af deres burritos, som også skulle være rigtig gode. Resten af menuen på Mission Cantina er en samling legesyge versioner af California-style mexicansk mad inklusive tacos og ceviche. Menuen skifter løbende men forvent at bruge 20$-30$ + drinks og drikkepenge på en aften på Mission Cantina.

På væggen hænger der et stort Noma-skilt, og efter at have brugt nogle minutter på at spekulere over, hvad i alverden det skilt lavede der, spurgte jeg en fra personalet. Det viste sig, at det var en gave fra Noma i København. Sejt!

Mission Cantina er et af de hotteste ny spisesteder på Lower East Side, men crowden er mere hip end glam og stilen er mere jeans end den er høje hæle og kjoler.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.