New York: Mission Cantina (LUKKET) – Lower East Side

Mission Cantina New York

Da jeg besøgte New York i juni måned, var Mission Cantina på vejen fra lejligheden til subwaystationen, og jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til, hvor populær restauranten virkede til at være. Dog var det ikke før en af mine sidste dage i byen, at jeg endelig selv fik besøgt Mission Cantina.

Jeg bestilte en Snow Crab Tostada som var enormt lækker, med masser af saftigt krabbekød og avocado, men jeg fortryder lidt, at jeg ikke smagte en af deres burritos, som også skulle være rigtig gode. Resten af menuen på Mission Cantina er en samling legesyge versioner af California-style mexicansk mad inklusive tacos og ceviche. Menuen skifter løbende men forvent at bruge 20$-30$ + drinks og drikkepenge på en aften på Mission Cantina.

På væggen hænger der et stort Noma-skilt, og efter at have brugt nogle minutter på at spekulere over, hvad i alverden det skilt lavede der, spurgte jeg en fra personalet. Det viste sig, at det var en gave fra Noma i København. Sejt!

Mission Cantina er et af de hotteste ny spisesteder på Lower East Side, men crowden er mere hip end glam og stilen er mere jeans end den er høje hæle og kjoler.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje