Las Vegas Shopping: Miracle Mile Shops ved Planet Hollywood

Miracle Mile Shops på The Strip i Las Vegas

Miracle Mile Shops er som et typisk amerikansk shoppingcenter i kæmpestørrelse. Her finder man alle highstreet-mærkerne, som man kender hjemmefra plus nogle stykker, som endnu ikke er nået til Danmark. Det er her jeg går hen, hvis jeg mangler noget nyt og ikke alt for dyrt at tage på i byen, eller hvis jeg har brug for noget i Sephora. De fleste butikker i Miracle Mile er nemlig ikke dyrere, end at de fleste kan være med.

Gå ikke glip af:

The Rainstorm Show: En gang i timen regner og tordner det fra den kunstige himmel over pladsen foran Tommy Bahama butikken.

Fat Tuesday:

Shoppingen bliver meget sjovere med en af Fat Tuesday’s kolonorme daiquiris i hånden. Den med Bellini-smag er min favorit.

Karma & Luck

Spirituelle smykker og lykke-armbånd.

Chinese Laundry:

Sjove designs og fede sko til rimelige priser.

H&M:

Et af de billigste steder i byen at finde aftenens outfit eller en ny bikini.

Sephora:

Sephorabutikken ligger lige ved hovedindgangen til Miracle Mile og har alt hvad man kan ønske sig af foundations, falske øjenvipper og pink lipgloss.

Victoria’s Secret:

Her køber jeg bodysprays med glitter og mønstrede mikrofibertrusser.


Miracle Mile Shops, Planet Hollywood, 3663 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

Miracle Mile Shops i Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje