Las Vegas: På udflugt til Grand Canyon

Grand Canyon

Jeg har tidligere besøgt Grand Canyon men AC havde aldrig været der, så vi tænkte, at vi da sagtens kunne klemme sådan en lille smuttur ind i vores ellers fuldspækkede Vegas-skema.

Grand Canyon ligger ca. 5 timers kørsel fra Las Vegas, så egentlig er det lidt for langt væk til, at man kan tage af sted over dagen. Hvis man derudover først starter bilen omkring middag, så bliver det vældig sent, inden man er tilbage, bare spørg os, for det var hvad vi brugte hele torsdagen og det meste af natten til fredag på…

Da vi var fremme ved South Rim, som er den sydlige kant, regnede det, og det var også væsentligt koldere end de 40+ grader, som vi havde vænnet os til i Vegas, så vi frøs i vores klipklapper og pool-outfit og følte os i det hele taget en smule malplaceret blandt alle vandrestøvlebeklædte ranger-typer.

Heldigvis klarede det op senere, og selvom vi kun havde nogle timer inden solen gik ned, fik vi nydt det smukke hul i jorden i fulde drag. Grand Canyon er over 400 km lang, så vi så kun en meget lille bid. Hvis vi havde haft længere tid, ville vi gerne have kørt lidt længere østpå. Uanset hvad var det dog en kæmpe oplevelse, og uden tvivl hele den lange rejse værd.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje