Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Las Vegas: På udflugt til Grand Canyon

Grand Canyon

Jeg har tidligere besøgt Grand Canyon men AC havde aldrig været der, så vi tænkte, at vi da sagtens kunne klemme sådan en lille smuttur ind i vores ellers fuldspækkede Vegas-skema.

Grand Canyon ligger ca. 5 timers kørsel fra Las Vegas, så egentlig er det lidt for langt væk til, at man kan tage af sted over dagen. Hvis man derudover først starter bilen omkring middag, så bliver det vældig sent, inden man er tilbage, bare spørg os, for det var hvad vi brugte hele torsdagen og det meste af natten til fredag på…

Da vi var fremme ved South Rim, som er den sydlige kant, regnede det, og det var også væsentligt koldere end de 40+ grader, som vi havde vænnet os til i Vegas, så vi frøs i vores klipklapper og pool-outfit og følte os i det hele taget en smule malplaceret blandt alle vandrestøvlebeklædte ranger-typer.

Heldigvis klarede det op senere, og selvom vi kun havde nogle timer inden solen gik ned, fik vi nydt det smukke hul i jorden i fulde drag. Grand Canyon er over 400 km lang, så vi så kun en meget lille bid. Hvis vi havde haft længere tid, ville vi gerne have kørt lidt længere østpå. Uanset hvad var det dog en kæmpe oplevelse, og uden tvivl hele den lange rejse værd.

Min guide til Las Vegas

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.