Las Vegas: Så er vi fremme på Palazzo

Palazzo, Las Vegas

I går checkede vi ind på Palazzo i Las Vegas. Hotellet minder ret meget om Bellagio, men uden dansende springvand (men hvem behøver egentlig dansende springvand?).

Palazzo er et såkaldt all-suite hotel, så alle værelserne er kæmpestore. Poolområdet er som en frodig romersk have, og der er flere forskellige pools som man kan pjaske rundt i. Dayclubben Tao Beach ligger også på Palazzos område, men vi foretrækker Palazzos “almindelige” pools, der kun er for hotellets gæster, da de er både bedre og mere fredelige.

Faktisk er der generelt ret fredeligt på Palazzo, hvilket overraskede mig, da hotellet trods alt har en god samling barer og natklubber. Jeg havde derfor forventet at se et yngre klientel, men de fleste af de andre gæster vi har set, har været pensionister. Det gør mig bestemt ingenting, for det er ret skønt at være fri for folk der larmer i poolen, brækker sig i lobbyen og holder karaoke-fester på værelset til den lyse morgen.

Vi har hver vores store behagelige seng, så vores power-nap i går blev til en marathonsøvn på 12 timer. I dag skal vi ud og shoppe, så Fashion Show Mall, watch out!

Hvor skal man bo i Las Vegas? Læs min guide


The Palazzo, 3325 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje