Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New Jersey: Gode date night-restauranter i nærheden af South Orange

New Jersey: Gode date night-restauranter i nærheden af South Orange

Når jeg besøger Tina, ender jeg på en eller anden måde altid med at være der, lige når Tina og J har deres ugentlige date night. Jeg vil helst ikke forstyrre deres børnefri par-tid, men de insisterer altid på, at jeg da skal med, så gennem årene har jeg fået opbygget en temmelig god viden om hyggelige date night steder inden for køreafstand fra South Orange, hvor Tina og J bor.

I denne guide har jeg samlet en oversigt over nogle af de allerbedste steder, jeg har været med som date night-crasher. Disse er alle steder med fantastisk mad, gode cocktails (vigtigt) og en dejlig, romantisk stemning.

Common Lot

Common Lot serverer innovativ, globalt inspireret mad. Menuen skifter med sæsonen hvilket sikrer, at du altid får serveret de mest friske, lokalt dyrkede råvarer. Da vi var der, synes jeg at både mad såvel som det minimalistiske, men hyggelige, interiør havde rigtig mange nordiske referencer. Restauranten har lidt af den samme stemning som mange af de moderne nordiske restauranter i København, og måske er det derfor, Common Lot lige var mig. Helt sikker min favorit blandt stederne på denne liste.

Common Lot, 27 Main St, Millburn, NJ

Jockey Hollow Bar & Kitchen

Jockey Hollow Bar & Kitchen ligger i en smukt restaureret historisk bygning, og den gamle bygnings pragt kombineret med mere moderne designelementer skaber en helt unik og yderst charmerende atmosfære. Jockey Hollow har flere spiseområder, hver med sin egen karakter, og menuen er centreret omkring lokalt dyrkede ingredienser med vægt på skaldyr og italiensk-inspirerede retter.

Pastaretterne på Jockey Hollow er fantastiske, så dem må du ikke gå glip af. Desværre er deres thai-style blæksprutte ikke længere på menuen, men den ret var simpelthen så lækker, og blæksprutten var så perfekt tilberedt, at jeg ikke ville tøve med at bestille hvilken som helst ret med blæksprutte fra Jockey Hollow.

Jockey Hollow Bar & Kitchen, 110 South St, Morristown, NJ

Summit House

Summit House ligger i en smuk, gammel bygning, og indenfor venter borde dækket med hvide duge og en indbydende atmosfære. Restaurantens raffinerede menu er en hyldest til det moderne amerikansk køkken, og der anvendes primært lokalt dyrkede ingredienser til at skabe de lækre, velsmagende retter. Et virkelig elegant sted.

Jeg var super jetlagged, da vi var der, og jeg var ikke særlig sulten, så det, der lokkede mest var deres Loaded Fries (ammenam!), men vi delte også et par kødretter og salat, og det var også virkelig godt.

Mens de andre steder på denne liste også ville passe fint for en aften i byen med venner og veninder, så føltes Summit House mere som et rendyrket date night sted, eller et sted, du ville tage ud at spise fint med familien.

Summit House, 395 Springfield Ave, Summit, NJ

Faubourg

Faubourg bringer et strejf af Frankrig til Montclair med sin franske brasserie-menu og det skønne udendørs område, perfekt til varme sommeraftener. Der er altid fyldt godt op, og atmosfæren er livlig, næsten mere som en bar end som en restaurant. Der er rigtig flot udenfor, specielt senere på aftenen, når lyskæderne bliver tændt og skaber en næsten magisk atmosfære. Helt sikket bedst i sommermånederne, når man kan sidde udenfor.

Snail and chicken oysters er ikke på menuen online, men det virker til at være en af restaurantens specialiteter. Det er en lækker ret med perfekt tilberedte snegle og chicken oysters (de møre, runde stykker kød bag på kyllingelåret, tæt ved rygsøjlen), serveret på en bund af spätzle.

Faubourg, 544 Bloomfield Ave, Montclair, NJ

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje