Fresh! Spa – Skønt spa i Ubud

Fresh! - Skønt spa i Ubud


Fresh! er et fint lille spa i Ubud. Her har man specialiseret sig i behandlinger med ingredienser fra naturen, og dette koncept har hjulpet Fresh! med at opbygge en solid fanbase af turister og expats, som er interesserede i holistisk velvære og naturlig skønhedspleje. Fresh! Spa er meget populært, så det er en god idé at bestille tid i forvejen, så man ikke går forgæves som jeg gjorde et par gange, før jeg endelig fik taget mig sammen til at ringe ind i forvejen.

Fresh! Spa tilbyder et bredt udvalg af behandlinger inklusive massage, kropspeelinger, ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure og hårbehandlinger. Mange af de produkter, der bruges til spa-behandlingerne, er håndlavet på Bali, og Fresh! har også deres egen linje af infused mandelolie til massage.

Jeg prøvede deres Herbal Foot Spa-behandling som var helt fantastisk. Behandlingen inkluderer et fodbad med urter, kakao og forskellige slags krydderier samt en varm skulderpakning. Man får også en hot stone-massage af fødder og ben, som gør underværker for trætte fødder.

Spaet er en lille oase i en ellers travl del af Ubud, og der dufter simpelthen så godt derinde. Hver behandling starter med en gratis fugtgivende ansigtsmaske, og når man er færdig med sin spa-behandling venter der en beroligende kop ingefærte og en snack med riskiks og chokolade.

Fresh! er uden tvivl det bedste spa, jeg har prøvet i Ubud. De er en smule dyrere end de fleste af de andre spa/massagesteder i Ubud, men priserne er stadigvæk meget overkommelige, og langt billigere end spa-behandlinger i Danmark.

Fresh! Spa, Jl. Dewisita, Ubud, Kecamatan Ubud, Kabupaten Gianyar, Bali 80571, Indonesia

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop