Danske klassikere: Kaj-kagen

Kaj-kage

Selv om det er nogle år siden at Kaj & Andrea dominerede sendefladen og Fjernsyn For Dig, så er den grønne frø stadigvæk utroligt populær. Sidste weekend var jeg i sommerhus med mine forældre, og gæt hvem der kom med mig hjem fra bageren? En rund og grøn Kaj-kage! Jeg kan huske, at der også plejede at være Andrea-kager hos bageren, men det er lang tid siden, at jeg har set hende på hylderne. Derimod har Kaj tilsyneladende opnået evigt liv hos mange af bagerne, specielt herovre i det jyske.

Da Søster T og jeg var børn, fik vi tit en Kaj-kage om søndagen. Jeg ved ikke hvad det var, der gjorde grønne Kaj så øretæveindbydende, men det endte altid med, at han fik et par slag med en teske oveni sit marcipanbeklædte flødeskumshoved. Her forleden fik han selvfølgelig også et lille gok, inden han blev fortæret, men sådan er det altså at være Kaj.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop