New York: San Gennaro og Da Nico – Little Italy

San Gennaro, New York

San Gennaro er en årlig festival centreret omkring Mulberry Street i Little Italy.  San Gennaro blev startet af italienske immigranter med formålet at fejre italiensk kultur og traditioner, og gennem årene er festivalen blevet utroligt populær blandt alle indbyggere i New York. Man antager at over 1 million mennesker besøger den 2-uger lange festival, hvilket gør den til en af de største gadefester i New York City.

Vi spiste på Da Nico, som udover at være en kendt Little Italy favorit blandt prominente navne som bl.a. den tidligere New York borgmester Giuliani. Det er længe siden jeg sidst har været ude at spise i Little Italy. Området er meget turistet, og det kan desværre godt mærkes på både mad og service på mange af restauranterne. Heldigvis var Da Nico en glædelig undtagelse fra reglen, og der var ikke noget at udsætte på hverken maden eller betjeningen.

Jeg fik en seafood linguine der var perfekt tilberedt og smagte dejligt. Jeg bad om et glas rødvin men glemte at specificere, at det skulle være husets vin. Jeg fik et yderst velsmagende glas cabernet, og gruede for, hvad det mon ville koste. Der var dog ingen grund til bekymring, for det blev kun 8$. Måske jeg skulle besøge Little Italy noget oftere.

> Læs mere på San Gennaro’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>