New York: Frihedsgudinden set fra færgen til Staten Island

Frihedsgudinden set fra Staten Island-færgen

Færgen mellem Manhattan og Staten Island afgår ca. hvert 30. minut døgnet rundt. Det er en rigtig god måde at se Frihedsgudinden på uden at man behøver at planlægge noget i forvejen. Man møder bare op, og færgen er gratis. Dog er den lille sejltur blevet meget populær blandt turister, så man skal være hurtig, hvis man skal gøre sig håb om en af de eftertragtede pladser ved rælingen på det åbne dæk, hvorfra man har den bedste udsigt.

På vejen ud gælder det om at holde sig på højre side på dækket (hvis man står med næsen i den retning, der sejles), da det er denne side, som vender mod statuen, mens det på tilbagevejen er venstre side, der er relevant.

Man kommer ikke sådan rigtigt in-your-face tæt på Frihedsgudinden, men man er tæt nok på, til at man kan tage nogle helt ok billeder. Jeg mener turen tager omkring 20 minutter hver vej, og når man kommer til Staten Island, kan man ikke blive om bord, men må stige af og derefter stige på igen.

Færgen til Staten Island afgår fra en stor terminal lige sydvest for Battery Park, og hvis man tager subwayen til Bowling Green, Whitehall eller South Ferry Loop, er der kun en kort gåtur til terminalen. Foretrækker man at blive på land, har man også en udmærket udsigt til Frihedsgudinden fra Battery Park. Udflugtsbåde og forskellige dinner cruises til Frihedsgudinden afgår også langs Battery Parks havnepromenade.

Jeg havde også en ret god udsigt til Frihedsgudinden (og et teleskop på værelset), da jeg boede på the Wagner >>

Mere om New York i min New York Guide >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop