Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

New York: Central Park i en cykeltaxi

Central Park i New York

Når solen bager (og ja, det gjorde den faktisk i søndags) er Central Park en kærkommen skyggefuld oase midt i Manhattans betonjungle. Parken er ret stor, så hvis man ikke har været der tidligere er det en god idé at leje cykler, hvis man vil nå ud i alle afkroge, inden solen går ned.

Rikke og jeg var dog ikke rigtigt i humør til fysisk aktivitet, så vi tog en guidet tur med cykeltaxi i stedte. Vi havde en meget underholdende guide, som bl.a. gav sit bud på, hvordan man kunne undgå at blive spist af en dinosaur.

Under turen gjorde vi flere stop, blandt andet ved Strawberry Fields, som var mit yndlingsområde. Strawberry Fields ligger i den vestlige del af parken, og området blev oprettet til minde over John Lennon, som blev skudt udenfor sit hus d. 8. December 1980, kun en kort gåtur fra parken.

Vi stoppede også foran et springvand, som efter sigende skulle være det, der er med i Friends-introen, men efter at have luret lidt rundt på Google, fandt vi dog ud af, at det var en and. Springvandet fra Venner findes nemlig slet ikke i New York, men i et filmstudio i Los Angeles.

Senere mødtes vi til frokost med de andre piger, som havde lejet cykler og derfor ankom svedige og forpustede til restauranten, mens Rikke og jeg kunne tage plads udhvilede og uden cykelhjelmsfrisure.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.