Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Brunch med Julie på La Pecora Bianca

Garganelli

Jeg tror jeg tidligere har fortalt hvor mange søde mennesker jeg har mødt gennem Instagram, men før Instagram var the place to be, så lærte jeg faktisk også flere nye venner at kende gennem bloggen og Julie fra jewelswandering.com er en af dem.

Vi har kendt hinanden i flere år online, men vi har aldrig mødtes i virkeligheden. Hun rejser lige så meget som mig, og vi har været mange af de samme steder, men altid formået at misse hinanden, nogle gange blot med en dag eller to. For nylig flyttede Julie tilbage til New York efter at have være expat i Singapore i mange år, så da jeg var i New York tidligere på måneden, aftalte vi at mødes til brunch, nu da det endelig kunne lade sig gøre.

Vi havde først planlagt at mødes på The Smith, men Julie ankom nogle minutter inden mig og rapporterede tilbage på WhatsApp at der var helt fuldt, og omkring 45 minutters ventetid. Heldigvis er der flere gode restauranter på den del af 2nd Avenue, så vi smuttede ind på naborestauranten La Pecora Bianca i stedet.

Jeg er rigtig dårlig til at beslutte mig når jeg er ude at spise, og jeg plejer altid at være den sidste ved bordet til at bestille. Så jeg kan nemlig høre hvad de andre bestiller og måske nå at ændre mig, hvis der dukker noget bedre op. Julies pastaret lød god, men jeg besluttede mig alligevel for at holde fast i min yoghurt med frisk frugt og granola. Det fortrød jeg med det samme, da jeg fik lov at smage hendes garganelli, for den var virkelig god. Øv. Og hvem er det også lige der bestiller yoghurt med frugt på en italiensk restaurant? Mig..

Til dessert delte vi en portion ricotta pancakes, som vi begge to var godt tilfredse med. De var luftige og lækre og lige som jeg godt kan lide dem. Faktisk tror jeg aldrig jeg har fået ricotta-pandekager, som jeg ikke kunne lide, og jeg gad godt vide, hvad det er, der gør ricotta til sådan en fænomenal pandekage ingrediens?

Bedste pandekager nogensinde? Det må være Lemon Ricotta-pandekagerne på Gjelina i Los Angeles.


La Pecora Bianca, 950 2nd Ave, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje