Le Botaniste – En plantebaseret café i New York

Le Botaniste, plant-based cafe in New York City

Til aftensmad stod den på grønhakkelse fra Le Botaniste, som er en 100% plantebaseret café. Det er selvbetjening på caféen, men maden kommer på de flotteste bakker, og caféen er superlækkert indrettet. Det er noget mere upscale end McDonald’s, og udefra ser Le Botaniste ud som en hvilken som helst fancy New York restaurant.

Jeg bestilte to af deres ”Bites” som vel egentlig er tænkt som snacks eller forretter, men som tilsammen var mere end rigeligt for at gøre det ud for aftensmad. Deres Young Coconut Ceviche smagte virkelig godt, selvom jeg ikke rigtig forstod hvad rugbrødsskiven lavede i skålen. Jeg tror at en skive mango ville have passet bedre. Den store røde Summer Roll var sgu’ ikke for køn, men den var fyldt med lækre, sprøde (og helt sikkert sunde) grøntsager og smagte udmærket.

Jeg var lige ved at glemme at nævne, at jeg tidligere på dagen også tog en hurtig kaffe med min ven Ehsan, som jeg studerede med i Sverige. Jeg tog ingen billeder, og hvad er det de siger? Hvis det ikke er på Instagram, så er det ikke sket:) Ehsan har altid gang i masser af spændende projekter, og han udgiver blandt andet et ret fedt krimi-magasin, Mystery Tribune, med interviews af krimiforfattere fra hele verden.

Hotellet jeg bor på, tilbyder gratis træning på NYSC, som er en kæde af træningscentre i New York. Det er virkelig skønt at kunne træne i et ordentlig center i stedet for de små indelukkede fitnessrum, som mange hoteller tilbyder. NYSC er ikke så upscale som Equinox, men deres faciliteter var helt ok, og det var ikke noget problem at finde et ledigt løbebånd.  


Le Botaniste, 666 3rd Avenue, New York

Le Botaniste, plant-based cafe in new York City

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City