Julestemning i New York

Kæmpe julekugler i New York

I december måned kommer New York for alvor i julestemning, og det er et skønt tidspunkt at aflægge byen et besøg. Vejret plejer faktisk også at være helt ok i december, og de værste vinterstorme dukker typisk først op i januar og februar. Her er nogle af de ting jeg synes, man skal se, hvis man er i New York omkring juletid.

Juletræet i Rockefeller Center

Træet er over 20 meter højt og fuldstændigt dækket af kulørte kugler. Der er lys i træet fra slutningen af november og frem til starten af januar. Lysene i træet tændes ved en stor ceremoni, som i år (2019) finder sted d. 4. december. Ceremonien er åben for alle, men man skal komme tidligt, hvis man vil gore sig håb om en plads. Lysene er derefter tændt hver dag frem til starten af januar.

Der er også en skøjtebane foran juletræet, men den er ret dyr at få adgang til. Adgang til skøjtebanen afhænger af hvilken dag og hvilken tid man har tænkt sig at skøjte, og har man ikke sine egne skøjter med, betaler man også for at leje skøjter.

De store julekugler foran Exxon Building er blandt mine favoritter, og at dømme ud fra alle de billeder, der findes af kuglerne på Instagram, så er jeg ikke den eneste, der synes de er drønflotte. Som de fleste andre juledekorationer i New York, tager de sig allerbedst ud hen på aftenen, når det er blevet mørkt.

Exxon Building 1251 Avenue of the Americas, between 49 and 50th Street

Winter Village i Bryant Park

Fra slutningen af oktober til starten af januar forvandles Bryant Park til Winter Village. I midten hvor græsplænen plejer at være, er der en stor skøjtebane, som er gratis at benytte, men hvis man skal leje skøjter koster det omkring 20$. Man kan handle julegaver i de små boder og købe mad og drikke, hvis man bliver sulten efter strabadserne på skøjtebanen.

Skøjtebanen er åben hver dag mellem kl. 8:00-22:00.

Julepynt i butikkerne

Butikkerne i New York gør sig virkelig umage med at pynte op til jul, og stormagasinet Macy’s på Herald Square er kendt for at gå all-in. Macy’s udstillingsvinduer er virkelig flotte, og derudover har de dedikeret en hel sektion på 9. etage til julegaver og julestemning.

I New York refererer man ofte til julemåneden som ”The Holiday Season” eller ”The Holidays” i stedet for ”Christmas” for at ikke-kristne ikke skal føle sig ekskluderet, og i butikkerne bliver man mødt af et ”Happy Holidays” i stedet for ”Merry Christmas.”

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>