Seoul: Appelsindessert på Imi – Dessertcafé i Hongdae

The orange bingsu, Imi, Patisserie x Roastery, Hongdae, Seoul

Jeg ankom til Seoul nogle dage inden Pia, så jeg indlogerede mig på et guesthouse i Hongdae. Hongdae er et ret ungt område i nabolaget omkring Hongik University og det er her man ser alle de nyeste trends, før de rammer resten af Seoul. Hongdae har også et rigtig godt udvalg af små hyggelige caféer, og det viste sig, at en af de hotteste af slagsen, Imi, lå nede af samme vej som mit guesthouse.

En af de mest populære desserter på Imi er deres Fresh Cream Orange Bingsu, som er en slags sorbet dessert med appelsin og flødeskum på toppen. Bingsu er lidt som amerikansk shaved ice eller japansk kakigori, og jeg tror ikke, vi har noget lignende i Danmark.

Det var december måned, og det var koldt udenfor, men jeg synes alligevel ikke jeg kunne tage på Imi uden at prøve appelsin-bingsuen. For at kunne holde varmen, bestilte jeg også en cappuccino, og så blev jeg også lige fristet af den jordbærlagkage, der lå og kiggede på mig. Jeg har aldrig tidligere smagt appelsin-bingsu, men den søde, friske appelsinsmag var bare superlækker sammen med flødeskummet.

I Korea er friske bær og frugt ret dyrt, men de er til gengæld også af rigtig god kvalitet, og de bær og frugter, der bliver brugt på byens caféer og konditorier er de allerstørste og flotteste, og enormt søde og lækre. Jordbærlagkagen hos Imi mindede lidt om jordbærlagkagen hos Lady M, og smagte så godt, at jeg overvejede at bestille et ekstra stykke at tage med mig tilbage på værelset. Kunne også godt overveje at booke samme guesthouse igen, bare på grund af nærheden til Imi. Superskøn café!

Imi Patisserie x Roastery, 201-10 Donggyo-dong, Mapo-gu, Seoul

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Da jeg var på besøg hjemme hos Ella i Masan, Sydkorea, sidste år, var jeg meget fascineret af hendes kimchi-køleskab, som er et helt køleskab fyldt med kasser med forskellige …

  • Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen. Rastepladserne …

  • Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …

Reklame – Book dit hotel i Sydkorea her:

Shop Koreansk Hudpleje