Seoul: Din Tai Fung i Myeong-dong

Din Tai Fung i Myeong-dong, Seoul

AC og jeg har en svaghed for xiao long bao (soup dumplings) i almindelighed og Din Tai Fung i særdeleshed. Det var AC der introducerede mig til begge dele, da vi var i Los Angeles sammen i 2013, og siden da har vi spist på Din Tai Fung i Hong Kong, Bangkok og Dubai. Er der en Din Tai Fung, så kan I være sikre på, at der også er en AC og en Sanne. Der er 4 Din Tai Fung-restauranter i Seoul, og da vi fandt ud af, at den ene lå mindre end 5 minutters gang fra vores hotel, var det selvfølgelig der, vi skulle spise frokost.

Selvom konceptet skulle være ens på alle restauranterne, så er der uden tvivl forskel på smagen blandt de individuelle restauranter. Jeg kan bedst lidt Din Tai Fung i Hong Kong og Singapore, men jeg synes også at DTF i Dubai gør det ret godt, med tanke på at man der må klare sig uden svinekød.

Din Tai Fung i Myeongdong var bestemt heller ikke dårlig, men der var et eller andet ved dumpling-skindet, som jeg studsede lidt over. Det var lidt sejere og ikke helt så delikat, som jeg synes, at det ellers plejer at være. Derudover var det lidt synd at saucen blev serveret færdigblandet uden mulighed for selv at justere på smagen. Jeg kan nemlig bedst lide min sauce med lidt mere soja og lidt mindre eddike, end hvad DTF anbefaler.

Din Tai Fung i Myeongdong er også den første DTF jeg har besøgt, hvor der ikke har været nogen kø udenfor, og selve restauranten var også næsten tom. Det skal jeg dog ikke klage over, for det betød bare, at vi fik vores dumplings i løbet af nul komma fem.

PS: Har I set på billedet nedenfor, hvor de har placeret Dubai på kortet over DTF-restauranterne?

Mit blogindlæg om da AC og jeg spiste på Din Tai Fung i Central World i Bangkok >>

Læs mere on Seoul på min Seoul Blog

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Da jeg var på besøg hjemme hos Ella i Masan, Sydkorea, sidste år, var jeg meget fascineret af hendes kimchi-køleskab, som er et helt køleskab fyldt med kasser med forskellige …

  • Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen. Rastepladserne …

  • Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …

Reklame – Book dit hotel i Sydkorea her:

Shop Koreansk Hudpleje