Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Seoul: House 740 – Hyggeligt guesthouse i Hongdae

House 740, guesthouse in Hongdae, Seoul

Mens jeg husker det, skal jeg selvfølgelig lige nævne hvad det var for guesthouse jeg boede på i starten af mit ophold i Seoul. Når jeg rejser langt, er jeg for det meste så smadret af jetlag de første par nætter, at det ville være spild at booke et dyrt hotel. Værelset skal selvfølgelig være pænt og rent, og så skal det helst ikke larme for meget, men ellers så har jeg ikke de større krav.  Jeg skal bare have et sted at sove, helst nogenlunde centralt, så jeg kan trille ud af sengen, når jeg vågner (ofte midt om natten), og få noget at spise. House 740 så umiddelbart ud til at opfylde alle ovenstående krav, så jeg tøvede ikke med at booke det for de første to nætter i Seoul.

Mit værelse lå halvvejs nede i kælderen, så det føltes lidt som at bo i en bunker. Derudover var værelset ikke opvarmet da jeg ankom, og det tog altså et par timer, før den lille radiator kunne få varmet værelset tilstrækkeligt op til at jeg kunne smide overtøjet og kravle ud af min rede under dynen. Badeværelset blev aldrig rigtig varmt, og den spartanske indretning gjorde det ikke ligefrem til en fornøjelse at tilbringe tid på værelset. Sengen var dog helt ok, og der var bælgmørkt, når jeg slukkede lyset, så jeg havde ingen problemer med at få sovet igennem og komme over mit jetlag.

Under mit ophold på House 740 var de andre gæster primært backpackere fra andre asiatiske lande, og fællesarealerne blev flittigt brugt. Er man ung og socialt anlagt, så kan man sikkert få en masse nye venner under sit ophold på House 740, men jeg er gammel og sær og foretrak at blive i min bunker:) Hovedårsagen til at jeg vil anbefale House 740 er dog beliggenheden, for den er simpelthen suveræn, hvis man vil opleve alt det bedste, som Hongdae har at tilbyde. Derudover er man kun 5 minutters gang fra Hongik University subwaystation, så man kommer også let omkring til andre områder i Seoul.

 Konklusion: Et godt sted at crashe de første par dage i Seoul.


House 740, 32-23 Donggyo-ro 23-gil, Seogyo-dong, Mapo-gu, Seoul