Seoul: House 740 – Hyggeligt guesthouse i Hongdae

House 740, guesthouse in Hongdae, Seoul

Mens jeg husker det, skal jeg selvfølgelig lige nævne hvad det var for guesthouse jeg boede på i starten af mit ophold i Seoul. Når jeg rejser langt, er jeg for det meste så smadret af jetlag de første par nætter, at det ville være spild at booke et dyrt hotel. Værelset skal selvfølgelig være pænt og rent, og så skal det helst ikke larme for meget, men ellers så har jeg ikke de større krav.  Jeg skal bare have et sted at sove, helst nogenlunde centralt, så jeg kan trille ud af sengen, når jeg vågner (ofte midt om natten), og få noget at spise. House 740 så umiddelbart ud til at opfylde alle ovenstående krav, så jeg tøvede ikke med at booke det for de første to nætter i Seoul.

Mit værelse lå halvvejs nede i kælderen, så det føltes lidt som at bo i en bunker. Derudover var værelset ikke opvarmet da jeg ankom, og det tog altså et par timer, før den lille radiator kunne få varmet værelset tilstrækkeligt op til at jeg kunne smide overtøjet og kravle ud af min rede under dynen. Badeværelset blev aldrig rigtig varmt, og den spartanske indretning gjorde det ikke ligefrem til en fornøjelse at tilbringe tid på værelset. Sengen var dog helt ok, og der var bælgmørkt, når jeg slukkede lyset, så jeg havde ingen problemer med at få sovet igennem og komme over mit jetlag.

Under mit ophold på House 740 var de andre gæster primært backpackere fra andre asiatiske lande, og fællesarealerne blev flittigt brugt. Er man ung og socialt anlagt, så kan man sikkert få en masse nye venner under sit ophold på House 740, men jeg er gammel og sær og foretrak at blive i min bunker:) Hovedårsagen til at jeg vil anbefale House 740 er dog beliggenheden, for den er simpelthen suveræn, hvis man vil opleve alt det bedste, som Hongdae har at tilbyde. Derudover er man kun 5 minutters gang fra Hongik University subwaystation, så man kommer også let omkring til andre områder i Seoul.

 Konklusion: Et godt sted at crashe de første par dage i Seoul.


House 740, 32-23 Donggyo-ro 23-gil, Seogyo-dong, Mapo-gu, Seoul

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Da jeg var på besøg hjemme hos Ella i Masan, Sydkorea, sidste år, var jeg meget fascineret af hendes kimchi-køleskab, som er et helt køleskab fyldt med kasser med forskellige …

  • Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen. Rastepladserne …

  • Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …

Reklame – Book dit hotel i Sydkorea her:

Shop Koreansk Hudpleje