Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Seoul: Korean BBQ på Maple Tree House i Itaewon

Maple Tree House, Itaewon, Seoul

Både Pia og jeg elsker Korean BBQ, og vi endte faktisk med at gå på BBQ-restaurant hver eneste dag i Seoul. Første aften foregik vores BBQ-session på Maple Tree House i Hamilton Hotel, Itaewon.

Vi bestilte Premium Korean Sirloin, og ud kom en perfekt marmoreret steak af en kvalitet, som bestemt matcher japansk wagyu i den øverste del af skalaen. Det var dyrt, men det hele værd. For at blive mætte, måtte der dog mere til, så vi bestilte også en anden slags oksekød, samt en portion af den billige samgyeopsal, som svarer til stegt flæsk i Danmark, og som smager skønt sammen med den koreanskessamjang dip.

Midt på bordet var der en grill med rigtige trækul, som personalet tændte op for og holdt ved lige, og et stort monster af et udsugningsrør blev placeret over grillen, så man slap for at lugte af stegeos resten af aftenen. På nogle Korean BBQ-restauranter bruger de el-grill, men jeg synes at kødet får en meget bedre smag, når det grilles over kul.

Maple Tree House er en upscale kæde af Korean BBQ-restauranter, men priserne var meget rimelige, og selvom vi kom lige inden lukketid, var servicen venlig og upåklagelig. Korean BBQ på Maple Tree House var helt sikkert rejsens bedste, og efter at vi kom hjem, fortrød vi, at vi ikke spiste der flere gange.

Man har tydeligvis haft et internationalt klientel i tankerne, da man udviklede konceptet, men de forskellige udskæringer og kødtyper er de samme, som man finder på de fleste andre, mere traditionelle Korean BBQ-restauranter, og det samme gælder de banchan (småretter) og det andet tilbehør, der blev serveret.

Nogle vil nok mene at Maple Tree er lidt for fancy, men jeg synes, at det var et rigtig hyggeligt sted. Derudover kostede en flaske af husets vin kun 30,000 KRW, så vi havde slet ikke behøvet at lægge bunden i forvejen med vin i plastikglas hjemme på hotellet.


Maple Tree House, Hamilton Hotel 2F, 116-1 Itaewon-ro 27ga-gil, Seoul, Korea, Tlf: +82 (0)2-790-7977 

> Besøg Maple Tree House’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Da jeg var på besøg hjemme hos Ella i Masan, Sydkorea, sidste år, var jeg meget fascineret af hendes kimchi-køleskab, som er et helt køleskab fyldt med kasser med forskellige …

  • Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen. Rastepladserne …

  • Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …

Reklame – Book dit hotel i Sydkorea her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Jeg er adopteret fra Sydkorea, og jeg besøger tit landet og mine venner derovre. Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Shop Koreansk Hudpleje