Dongdaemun Night Market – Shopping i Seoul

Dongdaemun Night Market, Seoul

Dongdaemun er det store natmarked i Seoul. Det er her tøjbutikkerne inde i byen henter forsyninger, men selvom nogle butikker er wholesale only (kun for grossister), så er der også masser af steder, hvor privatpersoner som dig og mig kan shoppe løs.

De fleste starter ved Hello apM, Migliore eller Doota og mange kommer ikke længere, for der er nok butikker til, at man sagtens kan tilbringe flere dage inde i de tre malls, som for øvrigt er non-wholesale og også har åbent dagtid.

Hos Doota finder man alle de trendy up-and-coming designers fra Korea. Priserne er noget højere end hos de andre malls i Dongdaemun, men til gengæld kan man være sikker på, at man her finder noget af det ypperste, som Seoul kan tilbyde på modefronten. Migliore og Hello apM er billigere og har også en lidt yngre målgruppe. De 3 malls ligger ved siden af hinanden, og hver aften er der forskellig slags underholdning i form af K-Pop koncerter og andre events, så Dongdaemun er helt sikkert et besøg værd, også hvis man ikke har tænkt sig at shoppe.

I midten af det hele lå der tidligere et gammelt stadium, som fungerede som et enormt loppemarked. I dag er det dog blevet revet ned og erstattet af den flotteste park med en græsplæne dækket af hvide LED-roser. Langs parken er der food trucks, der sælger forskellig slags (trendy) mad, hvis man skulle blive sulten under sin shoppingrunde.

På den anden side af parken ligger alle wholesale-varehusene. De henvender sig primært til grossister, og har krav om minimum-køb, men så er priserne til gengæld også meget lave. Nogle af dem lader dig blande forskellige designs, mens andre kræver, at man køber mindst 3 af hver slags. I wholesale-butikkerne kan man sjældent få lov til at prøve tøjet, så skriv dine mål ned inden du tager af sted, og tag et målebånd med, så du kan vurdere, om tøjet vil passe. Det er jo ærgerligt at komme hjem med 3 trøjer, som man ikke kan passe.

De fleste steder tager kort, men specielt blandt wholesale-forretningerne er min erfaring, at man kan få en bedre pris, hvis man betaler kontant. 

Migliore,Hello apM og Doota har alle åbent i løbet af dagen, mens wholesale-varehusene først åbner kl 20 om aftenen og lukker kl. 5 om morgenen.  

Seoul er ikke lige så billig som Bangkok eller Beijing, og mulighederne for rigtige røverkøb er derfor begrænset. Dog er Korea modemæssigt helt fremme i feltet, og jeg synes generelt, at det tøj der er fremstillet i Korea er af god kvalitet.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Da jeg var på besøg hjemme hos Ella i Masan, Sydkorea, sidste år, var jeg meget fascineret af hendes kimchi-køleskab, som er et helt køleskab fyldt med kasser med forskellige …

  • Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen. Rastepladserne …

  • Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …

Reklame – Book dit hotel i Sydkorea her:

Shop Koreansk Hudpleje