Seoul: Yeouido Hangang Park – På cykeltur langs Seoul River

Han River, Seoul

AC, Peter, Shinae og jeg havde et par dage sammen i Seoul før vi skulle flyve videre i hver sin retning, så en af dagene besluttede vi os for at tage ned til Han River og leje cykler. Vi tog metroen til Yeouinaru Station og gik derfra over til Yeouido Hangang Park nede ved floden.

Inden vi begav os ud på tur, fyldte vi cykelkurvene med snacks og drikkevarer, og det viste sig at være en rigtig god ide, da man bliver tørstig af at cykle i solen. Der var rigtig fint nede ved floden, så jeg kom hurtigt bagud, da jeg måtte stoppe flere gange for at tage billeder. Senere fik jeg dog fart på og endte med at overhale alle de andre, som I kan se i videoen nedenfor:)

Yeouido er Seouls finansdistrikt, og det er også her man finder nogle af byens højeste skyskrabere. Området har desuden rigtig mange gode restauranter, hvor alle skyskrabernes forretningsmænd og kvinder spiser frokost. Vi endte på et rigtig lækkert sted, som jeg simpelthen ikke kan huske hvad hedder. Jeg fik en salat med rå laks og et stort glas frozen lemonade. Perfekt efter en lang cykeltur. Hvis I kan genkende restauranten på billederne nedenfor, må I endelig sige til, da jeg gerne vil forbi igen.      

Vi betalte 3000KRW i timen for at leje cyklerne, og det virkede som om det var standardprisen blandt udlejerne. Man indleverer billed-ID som depositum mens man er ude at cykle.  

Ved indgangen til parken ovenfor stentrapperne går der damer rundt og deler madbestillingssedler og reklamer ud. Har man en ven, der taler koreansk, kan man senere ringe og bestille grillkylling og andre snacks og drikkevarer til levering på valgfrit sted i parken.  

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Da jeg var på besøg hjemme hos Ella i Masan, Sydkorea, sidste år, var jeg meget fascineret af hendes kimchi-køleskab, som er et helt køleskab fyldt med kasser med forskellige …

  • Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen. Rastepladserne …

  • Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …

Reklame – Book dit hotel i Sydkorea her:

Shop Koreansk Hudpleje