Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

En koreansk hotdog med sukker

En koreansk hotdog med sukker

Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen.

Rastepladserne i Korea er virkelig gode. Man finder række efter række med båse med rene toiletter, og så er der også et godt udvalg af madboder, hvor man kan købe de lækreste snacks, og det var ved en af ​​de boder, jeg fik smagt min første koreanske hotdog.

Koreanske hotdogs serveres på pind, og de ser ud som amerikanske corn dogs, men den friturestegte dej, der dækker pølsen, er ikke lavet med majsmel, men med hvedemel.

Man kan finde alle mulige ting på pinden inde i hotdoggen, men normalt vil det være en pølse og noget ost. Man spiser hotdoggen drysset med sukker og oversprøjtet med ketchup og sennep. Det smager lidt som en pølse indbagt i en kæmpe donut, og det er et ret mættende måltid.

Vi fik også Iced Ginseng Latte, som smagte virkelig godt og forfriskende i varmen. Ginseng har en ret karakteristisk smag, som nogle mennesker slet ikke bryder sig om, men som jeg personligt rigtig godt kan lide.

Her er en video fra rastepladsen uden for Busan, hvor vi spiste koreanske hotdogs:

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.