En koreansk hotdog med sukker

En koreansk hotdog med sukker

Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen.

Rastepladserne i Korea er virkelig gode. Man finder række efter række med båse med rene toiletter, og så er der også et godt udvalg af madboder, hvor man kan købe de lækreste snacks, og det var ved en af ​​de boder, jeg fik smagt min første koreanske hotdog.

Koreanske hotdogs serveres på pind, og de ser ud som amerikanske corn dogs, men den friturestegte dej, der dækker pølsen, er ikke lavet med majsmel, men med hvedemel.

Man kan finde alle mulige ting på pinden inde i hotdoggen, men normalt vil det være en pølse og noget ost. Man spiser hotdoggen drysset med sukker og oversprøjtet med ketchup og sennep. Det smager lidt som en pølse indbagt i en kæmpe donut, og det er et ret mættende måltid.

Vi fik også Iced Ginseng Latte, som smagte virkelig godt og forfriskende i varmen. Ginseng har en ret karakteristisk smag, som nogle mennesker slet ikke bryder sig om, men som jeg personligt rigtig godt kan lide.

Her er en video fra rastepladsen uden for Busan, hvor vi spiste koreanske hotdogs:

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Da jeg var på besøg hjemme hos Ella i Masan, Sydkorea, sidste år, var jeg meget fascineret af hendes kimchi-køleskab, som er et helt køleskab fyldt med kasser med forskellige …

  • Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen. Rastepladserne …

  • Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …

Reklame – Book dit hotel i Sydkorea her:

Shop Koreansk Hudpleje