Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Jeonju: Lækker Bibimbap på Hankook Jib

Jeonju: Lækker Bibimbap på Hankook Jib i Jeonju, Korea blog, Mitzie Mee

I Jeonju spiste vi aftensmad på Hankook Jib, som er en restaurant, der er berømt for sin bibimbap. Bibimbap er en koreansk ret med ris og forskellige slags toppings i form af grøntsager og gochujang (stærk koreansk chilipasta), samt nogle gange råt kød og rå æggeblomme.

Det hele skal blandes godt sammen, inden man spiser det, så farve og smag bliver jævnt fordelt, og mine koreanske venner plejer altid at påpege, at jeg ikke mixer min bibimbap godt nok. På restauranten så tjeneren skeptisk til, da jeg forsøgte mig med at røre lidt rundt i skålen, og som den eneste ved bordet blev jeg tilbudt et forklæde, så jeg ikke skulle spilde gochujang ud over det hele i kampens hede. Til sidst lod jeg Ella overtage arbejdet med bibimbappen, og så tog jeg en lille video i stedet, som I kan se længere nede.

I Korea får man altid en masse sideretter (banchan) serveret, når man er på traditionel koreansk restaurant, og ifølge Ella, var de Banchan vi fik på Hankook Jib virkelig gode. Tjeneren gav os også en ret med noget gelé af en art, som smagte rigtig godt, men som vi næsten ikke kunne spise op. Jeg kan ikke huske hvad den hed, men der er et billede af den nedenfor (det er retten med gule geléstænger og agurkestrimler).

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  • Da jeg var på besøg hjemme hos Ella i Masan, Sydkorea, sidste år, var jeg meget fascineret af hendes kimchi-køleskab, som er et helt køleskab fyldt med kasser med forskellige …

  • Ella ville gerne vise mig alle de hyggeligste steder i området omkring Busan og Masan, så vi fik kørt rigtig meget i bil og besøgte flere rastepladser langs motorvejen. Rastepladserne …

  • Korea Furniture Museum består af 10 traditionelle huse og mere end 2500 møbler, sammenbragt fra forskellige steder i Korea. Alle møblerne og husene tilhører museets direktør og grundlægger Mi Sook …

Reklame – Book dit hotel i Sydkorea her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Jeg er adopteret fra Sydkorea, og jeg besøger tit landet og mine venner derovre. Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Shop Koreansk Hudpleje